Matkablogin avaus

Lähtö pienempiparempi.jpg

Mitä häh?

Moi oon Mikko ja tässä ois tarkotus avata matkablogi! Koulun eräs asettama ehto matkaa varten on tyylivapaan matkakertomuksen tekeminen joten hetken kun funtsasin niin päätin että teen stoorin tavallaan itselleni. Joten blogi on kahden kuukauden siivu jorinaa meikäläisen tekemisistä, näkemyksistä ja fiiliksistä samalla sisällyttäen ne työhommat 😉 Näinollen sisältöä blogilla on (toivonmukaan) enemmän ja ehkäpä joku saa jotain irti meikäläisen kokemuksista!

Matkan päätteeksi tarkoitus olis myös koota viimeisenä blogipostauksena näpäkkä tiivistelmä siitä miten meni ja mitä jäi käteen. Sitä odotellessa.

Eli mistä nyt on kyse? Päätin opetella uuden ammatin ja valitsin kovasti työllistäväksi kehutun talotekniikan perustutkinnon (eli putkiasentaja) jota Koulutuskeskus Salpaus tarjoaa Lahdessa. Nyt käsillä on eka työssäoppimisjakso johon tarjottiin vaihtoehtoa ulkomailla suorittamiseen aikavälillä 27.03 – 26.05.2017. Täytellään kasa hakemuksia, koulu antaa riittävän summan fyrkkaa tilille ja sitten vaan täytyy hilata itsensä kohdemestaan. Tämähän ei tietenkään näin helposti mennyt mutta kuitenkin 🙂 Samalle reissulle lähti myös kaksi luokkatoveria, tosin eri osoitteeseen kuin meikäläinen. Äijät päättivät tehdä matkastoorinsa Instaa käyttäen joten seurata saa, Ig:t löytyy teksin alaosasta!

Uskoisin että isoa osaa kiinnostaa tälläinen mahdollisuus kun sitä tarjotaan mutta kilpailua paikoista ei ollut nimeksikään. Tästä heittäisin arvalla että itse kynnys lähteä tälläselle matkalle kaiketi rajaa halukkuudet alas ja on vaikea kuvitella itseään duunissa jossain muualla kuin turvallisesti omalla kotiseudulla. Totta puhuakseni näin funtsin itsekkin ja mietin asiaa kahteenkin kertaan kunnes päätin että tätä ei vaan voi jättää välistä. Eihän sitä aina jaksa miettiä jälkeenpäin että mitä jos…

Sitten lyhyesti vielä. Ilmottautuminen reissuun ei tuottanut juurikaan ajateltavaa mutta kuten arvata saattaa niin about lähtöpäivänä kaikki muuttui todeksi ja fiilikset mielenkiintoisiksi. Sähläämistä ja ihmettelyä tuli ajoittain kohdemaahan ja siitä kohdemestaan mentäessä mutta mitään mahdottomalta vaikuttavaa ei oo tullu vastaan (ainakaan vielä). Lähtö oli 23pv torstaina ja nyt kolme yötä täällä majailleena ovat aamut tuntuneet mielenkiintosilta kun ensinmäiset ajatukset on luokkaa missä olen ja miten mä tänne päätin lähteä. Huomenna sitten alkais ensinmäinen päivä duuniharjoittelussa joten sitä odotellessa.

 

Ja tässä vielä instaan seurattavaa: project_jayrask  sekä  maastricht_seikkailu

 

 

tyo-ja-raha opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *