Arkinen olohuone

Olohuone on kodin keskiö. Siellä syödään, jutellaan, katsellaan leffoja, maalataan, säilytetään käyttämättömiä lattialautoja, nukutetaan Mikromiestä, luetaan, nautitaan elämästä, ja kuivataan pyykkiä. Ikean sängystä tuunatulla sohvalla makoilee ihmiskunnan ihannoima Mikromies. Hänen yksityisyyttään varjellen pikselöin hänet kuin pahamaineisen rikollisen. Sohvassa oli aikaisemmin vain selkänoja, kun kiinnostukseni projektia kohtaan lopahti kesken, enkä viitsinyt tehdä sivunojaa samantien. Wombon tyytymättömyydestä sohvaan ilmestyi sivukaide ja sohvan tyynymaailma ei enää etsi helpointa reittiä kohti lattiaa.

Olohuoneen pinta-ala on 25 neliömetriä, joten se ei ole kovin iso, mutta muutamat aikaisemmat kotimme mahtuisivat sen sisälle kokonaan 🙂 Seuraavaksi olohuoneesta vaihtuu verhot yksilöihin, joiden omasta persoonasta voisi kirjoittaa huumehöysteisen novellin.

Ruokapöydän kohtalona on olla värikkäämpi ja persoonallisempi. Sen kiiltävän maalipinnan tuhoksi koituu raspi, höylä ja tasohiomakone. Kolmikon voimalla revimme luonnollisen puun esille paksujen kerrastojen alta ja annamme puun nauttia itsestään seuraavat viisi minuuttia. Pintaan puu saa vielä tuntematoman kerroksen maalia ja kaverikseen mahdollisesti erinäköisiä eliöitä kuvaavia sapluunamaalauksia ? ? ? Nyt Pöydällä on kasa Mikromiehen tulevia vaatteita, jotka Wombo haki kierrätyskeskuksesta ilmaiseksi, kun he halusivat päästä niistä eroon. Vaatteet odottavat pesua ja Mikromiehen kasvua noin kolmellakymmenellä sentillä. Pöydällä säilytetään myös kuolleita ruusuja ja niiden eläviä ystäviä.

Olohuone odottaa varallisuuden kasvua kokeakseen kultaisen renesanssinsa vasaramme alla 🙂 

Wombo osti syntymäpäivärahoillaan itselleen keltaisen nojatuolin, jonka on vallannut sininen ystävä, Commander Shran Andorian Imperiumin vartiostosta.

Kirjahyllyn yläpuolella on Biisoni ja vanhan öljypolttimen termostaatti, jonka tilalle tulee joskus maalämpöpumpun säätöyksikkö, jotta järjestelmä tajuaa että sisällä on jo 19.5 astetta eikä lämmitystä tarvitse enää jatkaa. Sellainen olohuone meillä on…

koti sisustus vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *