Ensimmäinen peliprojekti ja vuoden 2019 tavoitteet

Yksi vuoden 2019 tavoitteista on saada lisää työllistä täytettä elämään. Sen saavuttamiseksi olen itsenäisesti opiskellut koodausta nelisen kuukautta ja tiistaina sain tietää pääseväni opiskelemaan Business School Helsingin Full Stack developer ohjelmaan. Jee. Koulu alkaa kuun lopussa, joten minulla on vielä runsaasti aikaa harjoitella ja opiskella uusia taitoja. Yhdeksän kuukauden koulutusohjelman tavoitteena on työllistyä developperiksi ja luoda uutta koodia ihmiskunnan ihailtavaksi.

Peli

Päätin hypätä harjoittelussa  seuraavaan vaiheeseen ja lisätä itselleni haastetta ja hauskuutta koodauksen opiskeluun. Olen päättänyt tehdä ensimmäisen pelini ikinä ja siitä tulee Donkey Kong tyyppinen yksinkertainen peli, jossa on kauniita taustoja ja yksinkertainen juoni. Aamusta hoitaessani mikromiestä piirsin Fire Watch pelin julisteeseen pohjautuvan kuvan, joka on alla ja sain idean käyttää samanlaista siluetti kuvastoa pelini taustana. Nämä viisi kuvaa väänsin päivän aikana ja loppuviikosta alan rakentamaan pelin kenttiä kuvien päälle Unity ohjelmalla.

Pelistä tulee 2d tasohyppely loikka. Leveleiden määrä ei ole vielä tiedossa, mutta luulisin niitä olevan vähintään 20. Toivon pelin olevan ulkona viimeistään kesällä, riippuen miten mikromies antaa minulle aikaa tätä projektia varten 🙂  Kun pelista kerran tulee kauniisti leikattu timantti, se pitää ehdottomasti julkaista Pc:lle ja Androidille.

tyo-ja-raha diy opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *