Haluaa rutistaa

Ihana, rakas pienoinen, ihmeellinen pieni ihminen vilkutti minulle aamulla, kun lähdin töihin koodaamaan. Hän nousi porttia vasten seisomaan, vilkutti sulkemalla kättään nyrkkiin ja hymyillen sanoi heeheei. Sitä vain katselee tuota siloposkista naamaa ja lämpimät tunteet kihelmöittää masua.Viime aikoina olen huomannut ettei mikromies ärsytä minua enää. Vaikka hän kitisisi koko päivän, tai herättäisi minut kuusi kertaa yössä, eivät negaatiot enää tule vaivaamaan välejämme. Onko pienet pyöreät posket sulattaneet sydämmeni jäämuurin? Ja täyttäneet tunnekylmyyden lämmöllä ja rakkaudella? Vaikea arvioida ilman lisäkokeita. Täyttääkö miestä koskevat tunnetilat rakkauden määritelmän? Sen saa selville ainoastaan tarkistamalla sen rakkauden listalta.

  1. Tekeekö häntä mieli rutistaa?  ✓
  2. Haluaako hänestä pitää huolta? ✓
  3. Antaako hänelle jokaisen vapaan hetkensä? ✓
  4. Istutko yksin junassa matkalla töihin ja ajattelet aamun ensimmäistä ihanaa hetkeä, kun nostit hänet sängystä ja hän hymyili sinulle? ✓
  5. Tekeekö mieli purra häntä hellästi? ✓✓✓
  6. Jos hän osaisi puhua vastaisit kaikkiin ihaniin kysymyksiin ja jos et tietäisi vastausta ottaisitte yhdessä selvää? ✓ (Parempi tietää mistä se aurinko on tehty)
  7. Ajatteletko millaisena ihmisenä haluat hänen lähtevän maailmaan? ✓

 

JEEE seven points… I love you my man MicroMan

perhe rakkaus lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *