Odotuksen odotuksen odotusta + ärrinmurrintirinää

On tämä vaan yhtä odottamista. Kiertopäivä 12 eikä voi kuin odottaa jotakin tapahtuvaksi. Ja harrastaa seksiä 😀 

Tilasin niitä saamarin ovistestejä, kerralla 50kpl. Tilasin täältä, kun olivat aika reilusti halvempia kuin suomalaisissa verkkokaupoissa. Tuleehan siihen jotain veroja vielä päälle, mutta silti halvempaa. Vähän laiskasti olen mittaillut lämpöjä tai seuraillut muutoksia laitteistossa, mutta ryhdistäydyttävä on, kun edellisistä tutkimuksista pystyin päättelemään aika tarkasti ovulaatioajankohdan. Kunhan saan vielä ne tikut käyttöön niin saisi ruveta raskaustesti näyttämään plussaa alkusyksystä.

Että niin, ei muuta kuin odotellaan sitä ovulaatiota.

************************************************************

Olen viime aikoina pohtinut paljon ihmisten käsittämätöntä ajattelemattomuutta. Miten kellään on oikeus utsia muiden (jopa vieraiden) lastenhankkimisaikeista tai röyhkeästi olettaa, että tottakai muillakin homma sujuu yhtä sukkelaan ja kummemmin yrittämättä niin kuin itsellä? Ei kun vaan tekemään, hyvin vielä ens kesäks ehtii. Niin kyllä, olisihan tuota ehtinyt jo täksikin kesäksi, jos se olisi siitä tekemisestä kiinni. Ja ilmeisesti jos nuori aikuinen ei naimisiin mentyään ala pian lisääntymään, on täysin oikeutettua olettaa (jopa ääneen) hänen olevan itsekäs ja urakeskeinen, jolla ei vain ole aikaa tai mielenkiintoa lasten hankkimiseen. Olen itsekin jo ehtinyt kokea niitä hetkiä, kun tekisi mieli vain huutaa kyselijälle päin naamaa. Eikä kaikista vähiten harmita, jos yksi kyselijä on ystävä, jolle toisaalta haluaisi kertoa tilanteesta, mutta joka ei millään voisi ymmärtää. (sanumaria muuten kirjoitti tästä samasta aiheesta, vähän eri näkökulmasta tosin kuin minä)

Mutta… Aiemmin marmatin Facebookin ärsyttävästä mainonnasta, mikä liittyy myös tähän tahdittomuuteen. Tänään näitä henkilökohtaisuuksia udeltiin myös puhelimitse. Onneksi oli pieniä muruja hoidossa, kun sattui lehtimyyjä soittamaan ja kaupittelemaan Vauva-lehteä. Olisi tehnyt mieli toivottaa se muija suksimaan kuuseen lehtineen ja tokaista perään muutama painokelvoton sananen, mutta tokaisin lapsia katsoen hymy huulilla ”kiitos, mutta asia ei ole ajankohtainen”. Harmitus jäi siinä hetkessä hyvin lyhytkestoiseksi, kun palasi leikkeihin

Jotenkinhan niitä lehtiä pitää saada myytyä, mutta eihän se nyt ole kohteliasta udella puhelimessa, että ”mites teidän huushollissa, ootteko onnistunu lisääntymään, kun ootte just sopivassa iässä?”

 

 

Kommentit (1)
  1. Juu, oon kyllä parille ystävälle asiasta kertonut, toisen kanssa ollaan tiiviimmin yhteydessä, joten hänen kanssaan asiasta on keskusteltu melko paljonkin. Kyllä se helpottaa, kun jonkun kanssa puhuu. Tollanen suhtautuminen vaan nostaa karvat pystyyn, eikä todellakaan tee mieli kertoo :/ Jos tästä kierrosta en raskaaksi tule, lähdetään lääkärisedän/-tädin juttusille. Ollaan pohdittu, että sen jälkeen voisi kertoa läheisimmille ystäville, jos vaikka oltais itsekin viisaampia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *