Yllätysvisiitti

Ovulaatio on ilmeisesti tapahtunut loppuviikosta. Mahdollisesti perjantai-iltana, kun tunsin kovan vihlaisun alavatsassa oikealla puolella. Täysin odottamatonta. Tai no, merkkejä kyllä oli, mutta vääriä hälytyksiä on ollut ennenkin. Torstain testi näytti suhteellisen vahvaa viivaa, muttei positiivista kuitenkaan. Tilanne on nyt kuitenkin se, että nännit ovat arat, sitä tiettyä eritettä ei ole juuri nimeksikään viime viikkoon verrattuna ja lämpötilakin on noussut. Ja kiertopäivä on 30! Seurantaa täytyy jatkaa, jotta tästä voi olla varma.

Huonompi juttu onkin sitten se, että mies oli oli loppuviikosta kaksi yötä poissa kotoa. Talletukset tehtiin viimeksi keskiviikkona, joten toivottavasti simpat ovat olleet huippukamaa. Uhosin miehelle, että jos tästä(kään) kierrosta ei vauvaa tule, syytän häntä välittämättä siitä, että syy voi olla jossain muussa.

Ja niin, kuningatarhyytelöllä ei näin nopea vaikutus pitäisi olla, joten ehkä syy on korvien välissä 😛

 

Kahden viikon päästä soitan neuvolaan, kävi miten kävi.

Kommentit (5)
 1. Kylläpäs me mennään samassa rytmissä, täällä nyt kp30 ja ovulaation epäilty vierailleen vkloppuna 🙂

  1. Sattuupa hyvin tosiaan 🙂 Miltäs siellä vaikuttaa, onko tuntemuksia mihinkään suuntaan?

   1. Siltä tuntuisi nyt aika vahvasti, että ovulaatio on tosiaan tapahtunut ja nyt odotetaan jotain muuta tapahtuvaksi (oli se sitten menkat tai raskauden toteaminen). Tuntemukset siis samanlaisia kuin viimeksikin tässä vaiheessa: niin kosteudessa kuin etuvarustuksessakin on tuttuja tuntemuksia, mielialassakin tapahtuilee jotain. Hötkyilin jo vkloppuna ja tein miehen synttärin kunniaksi testinkin (kun en nyt tunnistanut tarkalleen että missä kohdin se ovulaatio oli), mutta eihän siinä tietenkään mitään ollut.

    1. Täällä peukut pystyssä teille! 🙂 Tekis mieli jo itsekin testailla, muttamutta… ei kannata vielä. ”Säikäytin” miehen alkukesästä turhaan niillä viivanpaikoilla, joten en haluu nähä mitään viivoja ennen ku noita on myöhässä. Perjantaina voisi testata, mut yritän sinnitellä sunnuntaihin. ”Oireita” kyllä, onneks on koko viikko töitä niin ei mee päivät olon ihmettelyyn 😀

     1. Mä viime kierrossa hokasin, että mulla itseasiassa voi lempeintä olla se, että testais sen negan ennen ku tulee menkat: jotenkin se viha/pettymys kohdistuu sitte niihin tikkuihin eikä sinänsä ihan luonnolliseen kehon toimintaan :). Mut nyt ku ei siitä ovulaatiosta ole tarkkaa arvausta niin seuraava testaus ois kyl varmaan vasta maanantaina eli sitten kun menkkojen ois jo pitäny alkaa (äiskä tulee tuossa loppuviikosta kylään, enkä ehkä sitten ennen sitä/sen aikana haluis välttämättä tietää ku jos ei sit uskaltais kuiteskaa viä paljastaa :D). Oih, mä niiiiiiin toivoisin että meillä molemmilla nyt tärppäis :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *