UUSI TAVOITTEENI

Olen nyt päättänyt 2019 vuoden tavoitteeni. Päätin siis pikkuhiljaa muuttaa kosmetiikkatuotteitani luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Ajattelin aloittaa meikeistäni ja siirtyä sen jälkeen muihin kosmetiikkatuotteisiin. Tämän tavoitten suorittamiseen voi, ja varmasti meneekin paljon aikaa.

Olen aina luullut luonnonkosmetiikan olevan todella hintavaa, joten en ole sen enempää jaksanut asiaan perehtyä. Nyt kuitenkin muutama päivä sitten aloin asiaa tutkimaan. Löysin muutamia merkkejä, jotka olivat sopivan hintaisia minulle. Tykkään siis meikkaamisesta, mutta meikkeihin sijoittaminen ei ole aivan juttuni. Jos olet samanlainen kuin minä, eli meikkeihin sijoittaminen ei ole juttusi kannattaa hyödyntää joulun jälkeiset alennukset!

Nyt varmaan mietit mistä oikein sain idean tähän projektiin. Yhtenä syynä on varmaan trendit, mutta suurimpana varmaankin oma tahto huolehtia ihostaan. Ja minusta on myös mukava olla tietoinen siitä mitä aineita meikatessa iholle päätyy. Kun käytän luonnollisia meikkejä voin olla ainakin melko varma ettei iholleni joudu mitään, joka sitä voisi vahingoittaa.

Luonnonkosmetiikkaa myy esim. Ruohonjuuri, mutta löysin myös muutaman suomalaisen luonnonkosmetiikan verkkokaupan. Minulle henkilökohtaisesti on tärkeää, että verkkokauppa, jossa asioin on luotettava ja suomalainen. Luonnonkosmetiikan verkkokauppoja löysin siis muutaman, Biodelly ja GreenDeal. Molemmat näistä vaikuttivat luotettavilta ja olivat siis suomalaisia.

Tähän mennessä olen testannut vain Laveran ripsiväriä ja puuteria. Ajattelin käyttää vanhat meikkini luonnonkosmetiikan ohella loppuun, enkä heittää niitä kesken pois.

Toivottavasti 2019 vuoden aikana tulee jännittäviä testejä ja paljon yllätyksiä. Tämä on nyt varmaan viimeinen julkaisuni tänä vuonna, mutta toivottavasti tykkäsitte!.

Päätän nyt hastaa juuri sinut kokeilemaan jotakin itse valitsemaasi luonnonkosmetiikan tuotetta ja kirjoittaa arviosi vaikka kommentteihin!

<3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *