UUSI VUOSI, UUDET KUJEET!

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Tämä on nyt siis tämän vuoden viimeinen julkaisu. No niin… Mistäs sitä nyt aloittaisi. Vuosi 2018 on nyt tullut päätökseensä, ja paljon tähän on kyllä mahtunut! En nyt ala tähän postaukseen tiivistämään koko vuotta, eli kaikkia niitä 365 päivää, johon on mahtunut paljon kaikkea, ihan laidasta laitaan.

Joten jos sanotaan kiitos vuodelle 2018 ja nostetaan katseet vuoteen 2019. Viime postauksesta saittekin jo selville yhden ensi vuoden projektini. Eli siis aion pikkuhiljaa vaihtaa kosmetiikkaani luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Olen todella tavoiteikas ihminen, joten tavoitteita minulle ensi vuodelle kyllä riittää. 🙂

Minua kiinnostaisi tietää oletko sinä päättänyt itsellesi ensi vuoden tavoitteen, vai tulitko tulokseen, ettei tavoitteet ole aivan sinun juttusi?

Tänä uutenavuotena olemme kotona ja meille tulee lähisukulaisia.  Suunnitelmissa on syödä hyvin,  pelata ehkä lautapelejä, mennä kaatsomaan ilotulitusta ja polttaa tähtisädetikkuja. Vaikka tuossa tuli jo lista suunnitelmia ajattelimme ottaa vain rennosti ja nauttia yhdessä olosta.

(Aloin tässä kirjoittaessani miettimään onko se tähtisädetikku vai tähtisadetikku? Itse olen luullut sen olevan sädetikku, mutta nyt kun asiaa aloin googlailemaan huomasin monessa paikassa lukevan sadetikku!)

Tällä hetkellä suuri puuhenaihe on raketit, joista on tehty jopa kansalaisaloite. Itselläni ei oikein selvää mielipidettä asiaan ole. Moni bloggaajakin on kirjoittanut asiasta paljon ja hyvin asiallisesti. Asiassa on aika lailla kaksi puolta, ja mun  mielestä molemmissa hyvät pointit. Katsotaan nyt mihin tulokseen asiassa päästään!

Mutta ajattelin nyt keskittyä  vain nauttimaan, enkä asioiden murehtimiseen! Ja katsomaan kuinka monta kertaa vielä ensi vuonna kirjoitan 2018, ennenkuin opin kirjoittamaan 2019! 😉

Joten hei, hei 2018 ja tervetuloa 2019!

<3

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *