77 ruusua on liioittelua

image.jpeg

”Sinulle tuli melkoinen lähetys” totesi työkaverini jonka tapasin parkkihallissa keskellä päivää tullessani toimistolle. Mitä siellä on, kysyin. ”Se on pakko nähdä itse” oli vastaus. Matkalla työpisteelleni kaksi muutakin kollegaa kommentoi epätavallista lähetystä.

Mitä ihmettä??? Työpisteelläni oli enemmän ruusuja kuin pienessä kukkakaupassa. Mukana kortti joka kertoi lähettäjäksi miesystäväni. Minulla ei ollut synttäriä, ei nimipäivää, emme olleet riidelleet aamulla eikä muutakaan merkittävää ollut tapahtunut. Otin puhelimen käteen ja soitin herra A:lle. Soittoa hän selvästi olikin jo odottanut ja ensimmäinen kysymys A:lta oli onko moni nähnyt ja mitä he sanoivat kun sait 77 isoa ruusua? Seitsemänkymmentäseitsemän ruusua, oikeasti, miksi? Koska antajana oli narsisti jolle liioittelu oli arkipäivää ja tärkeätä oli myös se, että muut näkivät mitä hän teki.

Kommentit (2)
  1. Miks just 77 – kukkakaupan kaikki ruusut? 😀 

    Joo, liika on liikaa. Mä olisin varmaan hävennyt itseni maan rakoon noin ekstravaganssista ylläristä.. 

    1. Oli kuulemma tilannut ruusut etukäteen, 77 oli kiva luku.  Ja häpesin minäkin ja kuulen asiasta aina välillä edelleenkin joten tarkoitus meni perille, ihmiset puhuvat 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *