En halua tavallista miestä

”Olen tavallinen suomalainen mies” alkaa liian moni nettideittipalvelun profiili. Miksi ihmeessä kukaan haluaa olla tavallinen? Jokainen on oma yksilönsä ja jokaisella on omat erityispiirteensä niin luonteessa kuin ulkonäössäkin.

Olen deittaillut/seurustellut/ollut kihloissa/naimisissa muun muassa urheilijan, rakennusmestarin, taksikuskin, kaupungin virkamiehen, muusikon, sisäkattoasentajan, kauppiaan ja poliisin kanssa. Kukaan heistä ei ole ollut tavallinen. Jokainen on ollut erityinen niin omasta kuin minunkin mielestäni. 

Kun tarkoitus on muutamalla tekstirivillä ja kuvalla tehdä vaikutus toiseen sukupuoleen kannattaa jättää tavallisuus pois ja erottautua erilaisuudella. Minä ainakin siirryn välittömästi tavallisuudesta seuraavaan profiiliin.

Raisa

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (8)
  1. Mua taas on aina rasittanut miehet, jotka ovat omasta mielestään jotain NIIN erityistä, niin erityistä. 😀 Erikoisuuden tavoittelu on väsyttävää.

    Sillä eihän kukaan ole loppujen lopuksi tavallinen. Kaikilla on erikoisuutensa.

    T: Tavallisen miehen vaimo

  2. No nimenomaan! Kai näitä ”tavallisia miehiä” sitten deittailee sellaset tyypit, jotka haluaa vaan ”tavallisen parisuhteen” eli siis vaan parisuhteen parisuhteen vuoksi.

    Ehkä tuo tavallisuus sitten kertoo huonosta itsetuntemuksesta tai siitä, ettei uskalla hypettää omia asioitaan. Joko ne ei tiedä, mitä epätavallista niissä on tai sitten niissä ei vaan ole mitään epätavallista.

    1. Kyllä se kertonee huonosta itsetunnosta mutta jos et itse arvosta itseäsi niin tuskin muutkaan, surullista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *