Golf voittaa naisen

image.jpeg

Olen jäänyt golfille toiseksi monessa suhteessa. Joissain suhteissa se on ollut hienovaraisempaa ja neuvottelujakin golfin peluun ajoituksesta on käyty. Joillain miehillä on omasta mielestään oikeus golfiin silloin kun ilmat sallii ja siltä tuntuu.

Erään pitkän suhteen ansiosta aloin käymään kentillä ja leikin caddya, ajoin sujuvasti golf-autoa ja nautin siitä. Olin mukana miehen kanssa pelikentillä aina silloin tällöin, tosin tämän miehen golfin peluu oli maltillista moneen muuhun mieheen verrattuna. Lopulta suoritin green cardin koska mies osti alkeiskurssin lahjaksi. Pelasimme yhdessä, mies kesti urheasti aloittelijan virheet ja taitamattomuuden. Suhteen päättyessä golfin jatko ei innostanut.

Nykyään kierrän golf-miehet kaukaa, viimeisin yritys viime kesältä vakuutti asiasta lopullisesti. Herra kuului kastiin jossa kesäviikonloppujen toimintasuunnitelmat päätettiin säätiedotusten mukaan vielä samana aamuna ikkunasta ulos katsomalla ja varmistamalla säätila. Jos ei satanut golf voitti.

Onneksi intohimoiset golfaajat laittavat Tinderiin vähintään yhden kuvan itsestään golfkentällä swingissä joten punaisen ruksin painaminen sillä kohtaa on harvinaisen nopeaa.

Raisa

 

Kommentit (2)
  1. Nata - White Trash Disease
    19.2.2016, 22:02

    Vika kappale :DDD

    1. Tälle viikonlopulle siunaantui niin erikoinen Tinder-ehdokas että hän tulee saamaan ihan oman postauksen, tosin golfiin asti ei vielä olla edes päästy 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *