Kävikö kettu kolossa?

kettu.jpg

Vanhaksi sitä kai sitten on tullut! En kertakaikkisesti voi ymmärtää miksi ihmeessä ihmiset hakeutuvat realitysarjoihin, joissa tarkoituksena on koetella parisuhteen kestävyyttä, kilpailla puolisosta tai deittailla nakuna kameran edessä. Toinen asia jota ymmärrän ehkä vielä vähemmän on se, että näitä ohjelmia kai oikeasti katsotaan. MIKSI?

Mikä saa ihmiset hakeutumaan kuvattavaksi mitä ihmeellisimpiin ohjelmaformaatteihin? En usko, että perheeni olisi kovinkaan ylpeä minusta, mikäli he saisivat seurata minua alastontreffeillä ventovieraan kanssa televisiossa tai mikäli itse saisin seurata tyttäreni parisuhdedraamaa paratiisisaarella. Luojankiitos kaukosäätimessä on kanavanvalintanäppäin ja voin pysytellä turvallisesti rikossarjoissa ja sisustusohjelmissa ja jättää myötähäpeää aiheuttavat ohjelmat muille.

Ellu

 

Kommentit (6)
 1. Itse mietin tyrmistyneenä aivan samaa, kun erehdyin katsomaan jakson eräästä suomalaisesta tositv-ohjelmasta. Missä vaiheessa pettämisestä, toisen ihmisen loukkaamisesta ja suhteen rajojen venyttämisestä on tullut viihdettä? Miksi ihmiset haluavat katsoa kuinka toiselle tulee loukattu ja paha mieli toisen toiminnasta? Ja varsinkin se, että kilpailijat kertovat tulleensa ohjelmaan kasvamaan ja aikuistumaan. Mitä helvettiä?! Ette te siellä kasva ja aikuistu, vaan menette rikki aivan turhaan.

  1. Joo, minun käsitykseni viihteestä on kyllä erilainen.
   Olen samaa mieltä; enemmän korjattavaa ja kasvettavaa ihmisillä ja pariskunnilla on oltuaan ohjelmissa kun ennen niihin menoa luulen.
   Ellu

 2. Ja se, että näihin ohjelmiin on haettu tarkoituksella mutta silti aina yllättää ja itkettää että miten se kumppani voi käyttäytä ja loukata näin..

  1. Täysin samaa mieltä!
   Elli

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *