Liian charmikas mies

keittiö.jpg

Olipa kerran uuden kerrostaloasunnon lopputarkastus. Charmikkaan rakennusmestarin kanssa kävelimme peräkkäin portaita ylös asuntoon. Tein merkintöjä kaavakkeeseen: keittiössä väärä hana, astianpesukone puuttuu kokonaan, kylpyhuoneessa on rättipatteri jota todellakaan en ollut tilannut. Sen sijaan kauppaan mukaan tinkimäni pyykinpesukone puuttui sekin. Ja kappas: olin saanut myös turvalukon vaikken ollut sitäkään tilannut.

Charmikas rakennusmestari soitteli yhtiönsä edustajille ja teki reklamaatioita. Asiat eivät ottaneet selvitäkseen. Charmikas mestari ehdotti, että hän soittaisi minulle seuraavana päivänä kun saisi ongelmat selvitettyä.

Ja soittihan hän: kumpikaan meistä ei ollut huomannut että keittiössä kaikki oli valkoista. Olin ostanut asunnon jossa keittiön väritys oli terästä ja harmaata. Väärän hanan kyllä huomasin.

Kumpikaan meistä ei huomannut sitäkään, että olimme kerrosta liian alhaalla ja väärässä asunnossa.

Tarinan opetus: keskity oleelliseen.

Raisa

 

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (2)
  1. Charmikas | Yle Uutiset Urheilu
    7.5.2020, 15:13

    […] Liian charmikas mies – Raisa ja Ellu | Lily – Charmikas rakennusmestari soitteli yhtiönsä edustajille ja teki reklamaatioita. Asiat eivät ottaneet selvitäkseen. Charmikas mestari ehdotti, että hän soittaisi minulle seuraavana päivänä kun saisi ongelmat selvitettyä. Ja soittihan hän: kumpikaan meistä ei. […]

  2. Charmikas | Mtv 3 Uutiset
    4.5.2020, 12:07

    […] Liian charmikas mies – Raisa ja Ellu | Lily – Charmikas rakennusmestari soitteli yhtiönsä edustajille ja teki reklamaatioita. Asiat eivät ottaneet selvitäkseen. Charmikas mestari ehdotti, että hän soittaisi minulle seuraavana päivänä kun saisi ongelmat selvitettyä. Ja soittihan hän: kumpikaan meistä. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *