Matkalle nettideitin kanssa?

image_5.jpegMiesystävä lähti työmatkalle Italiaan. Lensin perässä pitkäksi viikonlopuksi ja tapasimme Roomassa. Seurustelua oli kestänyt pari kuukautta ja tämä nettideiteillä tapaamani mies vaikutti lupaavalta.

Ensimmäisenä aamuna lähdimme metrolla Colosseumille. Jäin katsomaan asemalla karttaa jotta selviää missä vaihdamme metroa ja mies sanoi menevänsä lippuautomaatille. Sieltä hän tuli lippua heilutellen ja kysyin mitä olen lipusta velkaa. ”En mä sinulle ostanut, ostin vaan itselleni”.

Illaksi olin varannut pöydän suositellusta ravintolasta Trasteveresta. Nyt syödään pitkän kaavan mukaan hitaasti ja rauhassa kolme ruokalajia oli plan. Kunnes mies pääsi ruokalistassa kohtaan liharuoat. ”Hei täältä saa KILON pihvejä” hän huudahti. ” Kukaan mun kavereista ei takuulla ole syönyt kilon pihviä joten mun on pakko ottaa se” sanoi hän. ”Aha. No mitä otat alkuruoaksi”, kysyin. ”No enhän mä alkuruokaa jaksa koska syön kilon lihaa”. Eikä syöty jälkiruokaakaan. Kilon pihviään hän jaksoi valokuvata edestä ja takaa jotta on sitten kavereille kotona näyttää.

Seuraavana päivänä sovimme aamiaisella että vietämme aamupäivän erikseen, halusin shoppailemaan ja mies halusi katsella kaupunkia koska kuulemma inhosi shoppailua. Mies ehdotti, että nähdään sovittuun aikaan hotellilla ja mennään yhdessä lounaalle. Hyvä idea. Tulin sovittuun aikaan hotellille jonne mieskin oli juuri saapunut (ostostensa kanssa). Ehdotin, että lähdetään saman tien koska on melkoinen nälkä. ”Mä kävin jo ja söin aivan mahtavan kolmen ruokalajin lounaan” kertoi hän. ”Mutta sinähän ehdotit itse, että mennään yhdessä?”. ”Joo mutta kun tuli niin makee paikka vastaan niin oli pakko mennä”. Et sitten viitsinyt edes soittaa?

Mitta alkoi olemaan täynnä ja kaikki huipentui lähtöaamuun. Kapeilla kujilla taksi ei päässyt hotellille vaan kuski tuli hakemaan respasta. Kysyi ovatko nuo teidän laukut ja saatuaan myöntävän vastauksen otti toisen laukun mukaansa. ”Mahtavaa, kuski otti mun laukun eikä mun tarvitse raahata laukkua” hihkui mies. Tämän jälkeen sanoin seuraavan lauseen Rooman lentokentällä: ”olemme ostaneet lennot erikseen joten meidän ei tarvitse istua vierekkäin”, bookkasin itseni sisään ja katosin tax free – myymälöihin. Viimeisen kerran näin miehen Helsinki-Vantaan matkalaukkuhihnalla jossa sanoin hänelle ”älä ikinä soita mulle enää”.

Tarinan opetus: lähde matkalle potentiaalisen miehen kanssa jo suhteen alkuvaiheessa. Siinä saattaa selvitä kaikenlaista.

Raisa

Kommentit (12)
  1. Nata - White Trash Disease
    8.1.2016, 21:22

    Hahhaha just tän takia matkustin roomaan yksin :DD hauska postaus ja blogi!

  2. Mä aattelen nykyisin aina näin: mitä pahemmat deitit, sitä parempi blogipostaus tulossa 😀 😀

    1. Toi oi aika hyvä näkökulma, näinhän se on 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *