Mitä Erkki tekee Tinderissä

image.jpeg

Tinder jaksaa yllättää. Valitettavasti jälleen kerran negatiivisesti. Herra E lähetti pian matchin jälkeen kivan viestin ja siitä se sitten lähti. Rentoja ja humoristisia viestejä päivän tapahtumista, hyvän yön toivotuksia ja muuta mukavaa puolin ja toisin.

Eräänä iltana ehdotin E:lle tapaamista jotta saisimme viesteille kasvot ja vastausviesti oli: ”hmmm, tavataan vaan” ja hän ehdotti paria vaihtoehtoa tulevalla viikolla. Valitsin illan ja vastasin, että hän voi valita paikan.

Mitä sitten tapahtui? Ei mitään. Ei kertakaikkiaan enää mitään. Laitoin uuden viestin parin päivän päästä ja kysyin ”pelästyitkö?”. Ei vastausta.

E katosi täydellisesti. Mitään viestittämättä. Viestiin vastaamatta. 

Tässä kohtaa jaksan taas ihmetellä. E toki saattaa olla naimisissa. Oli tai ei, mitä iloa hän saa kirjeenvaihtokaverista? Miksi vaivautua kirjoittamaan Tinderin kautta viestejä päivän tapahtumista täysin tuntemattomalle henkilölle josta olet nähnyt vain kuvan. Ja kun tapaamisen aika tulisi onkin parempi kadota kokonaan. Vaivautumatta lähettämään edes lyhyttä viestiä: sorry, ei kuitenkaan. Sen sijaan hän parin päivän päästä poisti ”parituksemme”. Niin helppoa. Mutta niin kummallista.

Raisa

Kommentit (6)
 1. Nata - White Trash Disease
  29.1.2016, 20:26

  voi erkki, ei tiedä mitä menetti!

 2. jep, näitä kavereita tuli tavattua jo ennen Tinder-aikaa. Musta jo toi pelkkä ”hmmm” kertoo, että kiinnostus ei ole kovin vakavaa. Jos olisi, niin ei sitä niin tarvitsisi harkita.

  Itse asiassa tosta tulee jotenkin elävästi mieleen yksi kaveri, jonka kanssa kävin pari kertaa ulkona ja sitten juttu vain lopahti. Sieltä tuli just joskus jotain väsyneitä tekstareita tyyliin ”vois joskus tavata”. Silloin aiheutti suurtaa päänvaivaa. Musta jos on toisesta kiinnostunut, niin ei ehdottele että vois joskus tavata, vaan on ihan avoin sen kiinnostuksensa kanssa ja ilmaisee että tapaisin mielelläni mahdollisimman pian eikä ”joskus”.

  Myöhemmin selvisi, että tyyppi oli pyörittänyt niin montaa netistä löytämäänsä leidiä yhtäaikaa, että kyseessä taisi olla valinnanvaikeus. Mahdollisesti olisin päässyt mukaan jatkokierrokselle, jos olisin jaksanut innostua väsyneistä viesteistään ja sinnikkäämmin itse vaikuttaa tapaamisten toteutumiseen.

  1. Maailmaan mahtuu monenlaista yrittäjää. Jotenkin vaan tuntuu niin typerältä kun itse on tavallaan tosissaan liikkeellä ja kun kiinnostut jostain miehestä, ei ikinä tiedä mikä hänen motiivinsa on. Tuo sinunkin tarina kertoo taas yhdestä ”lajityypistä”. Olen samaa mieltä, että mielellään tapaisin mahdollisimman pian koska en halua juurikaan kertoa itsestäni ennen kuin tiedän kuka on vastassa. Ja koska vasta tavatessa tietää onko sitä kemiaa vai ei ole.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *