Onko ystävyydellä ikäeroa?

image.jpeg

Onko teillä joku äiti-tytär suhde? Siis toihan on varmaan joku vitsi että vietätte iltaa yhdessä. Hei mikä juttu? Siis oikeesti? Muutama kommentti siitä kun ystävystyin minua paljon nuoremman (naispuolisen) työkaverini kanssa. 

Miksi kysytte? Mikä kohta siinä on omituista? Sekö, että meillä on samanlainen huumorintaju? Vai se, että saamme yhdessä samanlaisia, joskus jopa järjettömiä idoita työjutuissa – ja saamme lopuksi niistä hiottua toteuttamiskelpoisia. Vai se, että haluamme molemmat tehdä asioita joita ei ole ennen tehty. Vai se, että meillä on oikeasti hauskaa.

Pitkän työurani aikana en ole törmännyt moiseen ihmettelyyn ikinä ennen. No, myönnettäköön, että ihan näin suurella ikäerolla olevaa ystävää minulla ei ole koskaan ennen ollutkaan. Tässä kohtaa kuitenkaan edes ”lapseni” joka on lähempänä työkaverini ikää ei kyseenalaista ystävyyttämme.

Mikä tekee meistä keski-ikäisistä naisista rajoittuneita? Miksi et voisi olla ystävä tyttäresi ikäisen naisen kanssa? Missä säädellään se, minkä ikäinen ystävä voi olla? Ei missään. Ja siksi aion uhmata kaikkea ja kaikkia ja jatkaa valitsemallani linjalla. Ja olla ihan sairaan ylpeä siitä, että nainen, joka voisi todellakin olla tyttäreni, haluaa olla kaverini.

Raisa

 

Kommentit (2)
  1. Kaikenikäiset ystävät on rikkaus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *