Sääli Markun vaimoa

image.jpeg

Tinderin Markku vaikutti lupaavalta. Kiva profiili, pari hyvää kuvaa, sporttinen, sijainti 5 kilometrin päässä joten vihreä nappi. It’s a match!!!

Seuraavana päivänä tuli viesti: lähdetkö kävelylle? Mikäs siinä, vastasin. Ensimmäinen kävelytapaaminen peruuntui koska satoi ja sen jälkeen alkoi Markulta tulemaan viestejä usein. Käykö tänään? Olen ihan lähellä, tavataanko autossa? Autossa??? Hmmm. Sen lisäksi hän ehdotti jokaista lähikuppilaa riippumatta siitä oliko se räkälä vai ruokaravintola. Innokkuus alkoi ärsyttää.

Selvisihän se syykin: ”olenko maininnut että olen naimisissa? Sen vuoksi tapaamisiemme pitää olla salaisia”. No et ole maininnut.

Jos miehesi on pitkä ja sporttinen, asutte Itä-Helsingissä, teillä on mustavalkoinen sekarotuinen koira ja  miehesi on paljon iltaisin ”töissä”, Markku saattaa olla aviomiehesi.

Raisa

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (2)
  1. Tietämättä sen enempää ”Markun” taustoja tai motiiveja, tämä olisi kyllä ihan älyttömän hirveä tapa saada tietää puolisonsa pettämisestä… 

    1. Totta. Olen vaan niin täynnä näitä jotka ensin esiintyvät sinkkuina että aivan sama. Jos asian edes kertoisi rehellisesti heti tilanne olisi toinen koska voisi itse päättää haluaako jatkoa vai ei.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *