Tinderin vaihe 2: miehen ääni

IMG_5736.JPG

Jälleen kerran tauon jälkeen uusi Tinder -kokeilu. Kaksi kirjoittavaa matchia, täydellistä. Toisen miehen kanssa juttu jatkuu aktiivisena pari päivää ja hän ehdottaa luontoretkeä ja makkaran grillailua sunnuntaille. Todellakin otan tuon ehdotuksen vastaan, perinteisen kahvi- tai muun arkisen ehdotuksen sijaan vähän omaperäisempää. 

Mutta mokasin ja tein tuplabookkauksen. Koska sunnuntai ei todellakaan ole työpäivä en edes ajatellut olevani varattu. Kalenteria katsoessani iski salama: sunnuntai-iltapäivällä on työtilaisuus, noin kerran vuodessa ja juuri nyt. Onneksi mies oli ehtinyt jo laittaa puhelinnumeronsa koska tämä on ehdottomasti parempi selittää puhelimitse.

Soitin ja mies vastasi: se ääni. Olin alunperin ajatellut kysyä pituutta, työpaikkaa, lempiväriä, lempiruokaa, suosikkimatkakohdetta ja varmaan  kengännumeroakin mutta kuultuani äänen kaikki muu tuntui epäoleelliselta. Olisin voinut lähteä luontoretkelle tai ihan mille retkelle saman tien. Onneksi mies oli ymmärtäväinen ja sovimme saman tien uudet treffit. Nyt vain tuntuu, että treffeihin on aivan liian monta päivää.

Raisa

Kommentit (3)
 1. Joskus harvoin tapahtuu noin, että ääni vie mennessään. Mutta se on mahtavaa, kun niin käy! 🙂 Toivottavasti tulee hyvät treffit!!

  1. No itse asiassa se jäi viineiseksi soitoksi. Sovimme, että soitamme tarkemmin tapaamisajasta vielä. Hän ei soittanut. Enkä minä. Mies jäi pelkäksi ääneksi:)

   Raisa

    

   1. OMG. Miten siinä niin kävi.. Innostus ei riittänyt, puolin ja toisin..? Tai mistä sitä voi tietääkään. Mua jotenkin ottaa pattiin tollaset kesken jääneet omituiset jutut, joista ei oikein tiedä, että mitä tässä nyt tapahtui. Mutta niitä väistämättä tulee and that’s how it goes.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *