Miksi haluan puhua rakkaudesta ja seksistä?

 

Ennemminkin miksi en haluaisi? 

Tervetuloa blogin ensimmäiseen postaukseen. 

Olen hyvin kiinnostunut hyvinvoinnista, ihmisyydestä, tunteista, haluista, toiveista… etenkin siitä miten itseämme ja muita kohtelemme nykyaikana. Olen aina ollut kiinnostunut näistä teemoista. Luin ala-asteella kirjaston hyllyjä, joissa oli seksuaalisuuteen ja suhteisiin liittyviä kirjoja. Ylä-asteella halusin pelastaa ihmiset huonoilta parisuhteilta. Teini-ikäisenä rakastin ja vihasin lähes jokaista miestä. Nyt 25-vuotiaana olen kasvanut ihmisenä, mutta kiinnostus kaikkea tätä kohtaan kasvaa. 

Osa ihmisyyttämme on tunteet ja vuorovaikutus ihmisten kanssa. Hyvin suuri osa, kenties jopa merkittävin. Kyse ei missään nimessä ole vain seksistä eikä tämä ole palsta rivoille kirjoituksille. Kyse on ihmisyydestä. Siitä kuka minä olen. Siitä kuka sinä olet. 

Ihmissuhteissa olen kokenut kaikenlaista; ainutlaatuisen ihanaa ja surullisia toivottomuuden hetkiä. Sitä miten suuri voima rakkaudella on. Miten merkittävä toinen ihminen voi minun olemassaololleni olla. 

Seuraan mielenkiinnolla keskustelua ja muiden ihmisten tarinoita erilaisten suhteiden takana, rakkauden kourissa ja himojen vallassa. Mitä saamme pyytää ja toivoa? Mitä taas emme? Mistä jaamme kokemuksia ja mistä asioisa vaikenemme? Kennellä on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi? Minkälaista on aito rakkaus? Entä maailman paras seksi? Entä mitä on se rakkaus itseä kohtaan, jonka kautta voi elää ainutlaatuisen elämän? 

Suuria kysymyksiä.

Koen, että useita meistä kiinnostavat nämä teemat, joten miksi emme puhuisi niistä yhä enemmän? Rakkaudesta ja sen puutteesta. Seksistä ja sen puutteesta. Ihmisten omista kokemuksista ja haaveista. 

Ihanaa, että olet löytänyt tiesi tänne. Toivottavasti viihdyt  <3 

rakastellen2.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *