Itse tehty jumppapussi ! + OHJE

Torstaina sain idean, perjantaina aamulla Eurokankaaseen, illalla ompelu (välissä lenkille), lauantaina pakettiin ja lahjottavalle. Niin nopea oli tämä projekti.

jumppapussi2.jpg

 

Kaavat pussiin nappasin omasta jumppapussista, jonka olen joskus ostanut kirpputorilta. Mittasin, että pussin koko on 45cm x 50cm, plus nyörikuja ylös. Nyörikujaan leikkasin kaksi 20cm x 49cm palasta, jotka ompelin pussin suulle jatkoksi. Kangas on Eurokankaan palalaarista löytynyttä ulkoilukangasta, jossa toinen puoli on hopea, toinen musta. Hyödynsin tätä, ja leikkasin etupuolelle koristeellisen leikkauksen. Vuori on kokonaan hopea, ja sinne on lisätty tasku avaimille ja salikortille tms.

Nyörit löytyivät valmispakkauksena Eurokankaasta, pakkauksessa oli 5m ja se meni melkein kokonaan. Nyöreille ompelin pienet kujapalat alas, jotka kiinnitin sivusaumaan. Korkkikankaasta ompelin pienen yksityiskohdan eteen. Nappasin korkkikangasta mukaan 15cm palan pakalta, joten sitä on nyt sitten muihinkin projekteihin kivasti.

 

jumppapussi.jpg

 

Kangas oli hankalaa leikkattavaa ja ommeltavaa, mutta lopputulos on nätti ! Seuraavaksi on testattava puuvillaisena tämä, sekä kehiteltävä erilaisia ratkaisuja nyörikujaksi. Tuo on toimiva, mutta ei välttämättä siistein.

Mitä pidät lopputuloksesta?

kauneus diy
Kommentit (1)
  1. Anni / Needles and Roses
    12.7.2018, 05:12

    Moi Henna!
    Ihana pussukka ja näppärän näköinen ohje. 🙂
    Mun blogissa olisi sulle haaste, uusimmassa postauksessa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *