Miehelle villasukat

miestensukat.jpg

Jotkin asiat ovat vain hirvittäviä mörköjä. Sellaisia mörköjä, joita ei uskalla silmiin katsoa, koska se oma mukavuusalue kiehtoo niin paljon enemmän. Yksi pitkään vaivanneista möröistä ovat ehdottomasti olleet miesten villasukat. Mikä siinä on, että jotain vain pelkää niin aloittaa, että mieluusti jättää sen tekemättä? Mutta sitten kun sen aloittaa ja tekee, niin miettii, mikä tässä taas oli niin pahaa? Mutta taasen, se omalta mukavuusalueelta poistuminen, joka tällä hetkellä tunnetaan koon 39 kirjoneulesukkina, kannatti. Sen jälkeen on syntynyt kahdet villasukat koon 45 jalkaan. Toiset sai Jani, toiset menivät kasaan, josta sitten jouluna ja muina juhlina lahjon lahjottavia.

miestensukat4.jpg

Satuin löytämään puhelimeni valokuvatiedostoista tallennetun kuvan, jossa ei ollut mitään muuta kuin seuraava salaviesti: 2o2n 3kierrosta, jonka jälkeen 2o 2kierrosta, toistetaan. Ja koska olen utelias sielu, piti tuo salaviesti testata ja kokeilla selvittää. Mitä siitä syntyisi? Siitä syntyi kaunis ruutumainen joustinneule, joka sopii äärettömän hyvin yksivärisen langan kanssa yhteen. Kyllähän minä menin ja testasin sitä myös raidalliseen lankaan, mutta ei toiminut samalla tavalla, ei. Suosittelen siis yksiväristä.

 

miestensukat2.2.jpg

Ja hei, tuo lanka. Iltapyöräilynä ajelin läheiseen Saleen ihan vain vähän irtokarkkeja hakemaan. Siinä sitten ajattelin, että katsompas nyt lankahyllynkin samalla. Olin jo ajatellut ja haaveillut ostavani tummansinistä lankaa, ja siellähän se minua odotti, alennusprosentit kyljessään. Ja oli muuten enää yksi ainoa kappale jäljellä.

Näistä sukista on tullut palautetta koekäyttäjältä, ja mallilta, että istuu mukavasti jalassa. On sopivan napakat, ettei pyöri jaloissa. Olen onnistunut.

Kommentit (2)
  1. Onpa kivat. Tykkäisin itsekin tuosta mallista. Nilkkamittaiset on minusta täydelliset alkusyksyn sukat. Ja toki muulloinkin, mut mitään polvisukkia en nyt vielä käyttäisi.

    1. Tykkään itsekin pitää nyt niin paljon enemmän nilkkamittaisia! Ja kannattaa kokeilla tuota mallia. Tein vastaavat naistensukat raitalangasta, eikä se sopinut tuohon malliin, mutta pitää tehdä vielä yksivärisestä langasta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *