Mitä lahjaksi koulutiensä aloittavalle?

Monessa perheessä eletään tällä viikolla suuria tunteita. Arviolta 6000 lasta aloittaa tänä vuonna koulutaipaleensa, ja menee ensimmäiselle luokalle. Yksi noista tuhansista on minulle erityisen tärkeä; siskontyttöni.

Koulutaipale aloitetaan vain kerran elämässä. Toki koulut vaihtuvat matkan aikana, mutta taipale pysyy. Siksi se on mielestäni oivallinen tilaisuus vähän juhlistaa suurta tapahtumaa, ja kasata lahja. Mitä sitten lahjaksi ekaluokkalaiselle?

ekaluokkalaisensukat23.jpg

Minä kasasin lahjaan neulomani villasukat, ja Loistavakauppa halusi lahjoittaa pakettiin mukaan supersöpöjä pehmoheijastimia, sekä heijastinpostikortteja. Nuo postikortit ovat hauskoja, kun niistä voi leikata vaikka koulureppuun söpöjä kuvia ! Ja miten helppo ja hauska keino muistaa kaukanakin asuvaa koululaista! Nuo pehmoheijastimetkin menevät helposti kirjekuorella vaikka toiselle puolelle maailmaa, jos tarve on.

Sukat on neulottu Novitan seiskaveikasta kolmella eri värillä, ja silmukat on katsottu Novitan sukkamitoista koolle 34 sopiviksi. Silmukoita on siis 44. Raidoitus tuntuu olevan tällä hetkellä yksi trendi, mitä sukkaryhmiä Facebookissa seuranneena voin todeta. Raidoissa vuorotellaan väreillä, ja raidan keskelle neulotaan toisella värillä joka toinen silmukka.

hulisukat2.jpg

 

Ja koska siskolla on myös pieni poika, meni hänellekin oma pakettinsa. Kun ekaluokkanainen sai sukat, meni pikkuveljenkin pakettiin pienet sukat, sekä oma pehmoheijastin. Pienet sukat on neulottu seiskaveikasta, kahdeksalla silmukalla per puikko. Nopeasti oli valmista! Varsi on 2o2n joustinneulosta, joka jatkuu sukan etuosassa samalla tavalla.

ekaluokkalaisensukat223.jpg

Mielestäni paketeista tuli supersöpöt. Jalat pysyvät lämpiminä, ja heijastin tuo turvaa koulutielle. Itselläni keikkuu repussa heijastin, omalla nimelläni varustettu enkeli, jonka joskus hyvin kauan aikaa sitten sain kummeiltani.

Nappasin pakettiin mukaan myös koulutarvikkeita, ja pienemmälle saippuakuplia. Kohta pääsee antamaan lahjat saajille!

Onko teillä pieniä koululaisia?
 

Kommentit (12)
  1. Kotikutoista
    1.9.2018, 07:08

    Ihana kannustus koulutien alkuun! Opiskelua pitää ehdottomasti tukea juuri tällaisilla hyvänmielenjutuilla, jotka ei liity saavutuksiin.

  2. Laura / Nauravanappi
    31.8.2018, 18:02

    Hei nappaanpa talteen tuon idean noista yksittäisistä erivärisistä silmukoista raitojen keskellä! Olenkin kaivannut jotain jujua sukkiin ja noinhan sitä saa helpolla 🙂 Ihana idea muistaa koululaista noinkin kauniilla paketilla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *