Kuuma elokuu

Palasin lomalta töihin elokuun alussa ja pieniä käynnistysvaikeuksia oli töiden aloittamisessa. Tiesin, että syksystä tulee kiireinen ja vastuu painoi useasta projektista.

Viihdyin iltaisin ja välillä päivälläkin treffisovelluksissa ja vipinää riitti. Olin laskenut ikärajan minulle sopivista miehistä 30-vuotiaisiin ja todella ällistyin kiinnostuksesta. Nämä melkein 30 vuotta nuoremmat miehet halusivat tutustua, ehdottivat treffejä ja suoria seksiehdotuksiakin tuli. 

Tapasin aivan kuun alussa Z:n, joka esiintyi sovelluksessa 34-vuotiaana. Viestittelimme ensimmäisen päivän aikana tiiviisti, ja illalla Z soitti kuvapuhelun. Puhuimme pitkään ja tunne oli heti tosi tiivis. Sovimme tapaamisen seuraavaksi päiväksi Z:n inttämisen jälkeen. Hiukan kyllä kauhistelin, mitä tuli luvattua.

Illalla tapasimme ja Z tuli sitten kotiini. Seuraavan yönä ei paljon nukuttu. Kumpikin sai riittävästi kaikkea, mitä toiselle voi siinä tilanteessa antaa. Ajattelin silloin, että siinä se varmaan oli, mutta Z piti tiiviisti yhteyttä ja tapasimme pian uudelleen. Koko viikko meni tapaamisissa ja sunnuntaina olin jo aivan sekaisin kaikesta läheisyydestä.   

Jossain vaiheessa Z alkoi kysellä ikääni. Myönnän, että minä olin hiukan pyöristänyt sovelluksessa ikääni alemmas. Ihmettelin kyselyä vähän ja sanoin, että siellähän se on.

Sitten Z pyysi apuani autonsa vakuutusyhtiön vaihtamisessa. Kun Z syötti henkilötietonsa vakuutukseen, näin hänen syntymävuotensa ja laskin, että Z oli juuri täyttänyt 30 vuotta. Hups, meillä olikin vähän enemmän ikäeroa. Pian selvisi, että Z oli katsonut salaa henkilötietoni makuuhuoneen pöydälle unohtuneesta passistani ja tiesi jo ensimmäisestä yöstämme lähtien todellisen ikäni. Vähän nolostutti.

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *