Avioliitto

Valitettavasti ympärillämme on paljon musiikkia, elokuvia ja mielipiteitä, jotka kertovat meille, että jotkut suhteen karikot eivät ole vältettävissä.

Elämä ei ole aina helppoa, eikä myöskään avioliitto. Avioliitossakin voi tulla vastaan sellaisia karikoita, joihin ei millään osannut edes varautua. Saattaa tulla tunne, mikä pitää meidät yhdessä? Voi joutua todella eksyksiin oman itsensä, sekä avioliittonsa kanssa. Mummoni kertoi mulle kerran serkustani, joka on ollut yhdessä kymmeniä vuosia miehensä kanssa.

Hän kertoi kuinka serkkuni ja hänen miehensä puhuvat aina kaikki asiat halki, poikki ja pinoon, eikä sen jälkeen asioista mainita. Toinen yhtä tärkeä heidän suhteensa koossa pitämisen palikoista on aina ollut anteeksianto ja anteeksipyyntö, he eivät ole koskaan menneet nukkumaan, ilman anteeksipyyntöä ja antoa. He eivät ole antaneet auringon laskea vihansa ylle. Myös mummoni eli elämänsä loppuun asti saman miehen kanssa, enkä koskaan voi ylistää tarpeeksi puhumisen, anteeksiannon tai anteeksi pyytämisen tärkeyttä 💞

Kun on löytänyt vierelleen Sen Oikean, ei ero mielestäni saisi olla edes vaihtoehto. Ei elämä, eikä avioliitto aina ole kivaa. Varsinkaan silloin, kun on nöyrryttävä ja katsottava peiliin.

Ei ole helppoa, kun toinen puhuu asioista, joita et haluaisi edes kuulla. Elämänpituinen, onnellinen avioliitto on kuitenkin kaiken sen arvoista. 💞

Kommentit (1)
  1. vilhelmiina hellstén
    18.6.2020, 16:10

    IHAna ❤️ Kaunista keskikesän aikaa sulle ❤️❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *