Rakkaus, parasta ja pahinta elämässä

Parisuhteen toimivuus on ihmisen ja koko perheen hyvinvoinnin kannalta olennainen tekijä. Ihmiset tarvitsevat läheisyyttä syntymästä elämänsä loppuun saakka, myös onnellisiin liittoihin sisältyy suuttumusta, surua ja pelkoa.

Turvallisesti sitoutuneet parit voivat tunnustaa tarvitsevansa toisiaan ja ilmaista sen toisilleen, on mielestäni ihanaa saada olla pieni ja heikko.

Mun ja taiteilijasieluni suhde on olosuhteista riippuvista syistä etäsuhdetta muistuttava suhde, mutta esimerkiksi vaikeissa tilanteissa huomaan hiplailevani vihkisormustani, turvaa hakien.

Mieheni piirsi selkääni kerran äärettömyyden merkin ja kertoi rakastavansa mua äärettömän paljon, hetki oli mielestäni todella kaunis ja aloin melkein itkemään. Sanoin hänelle, ettei kukaan ollut koskaan sanonut mulle mitään noin kaunista. Tänä vuonna hän osti mulle synttärilahjaksi hopeisen korun, missä on äärettömän symboli,meidän nimet ja syntymäkuukausien kivet. Ja aina, kun mulla on joku tärkeä tapaaminen tai muu tärkeä tapahtuma, laitan korun kaulaani, sillä tavalla saan hänet osaksi tärkeää hetkeäni.

Musta tuntuu, että ilman puolisoni tukea en olisi pysynyt järjissäni elämäni vaikeimpien vuosien aikana, olen hänestä kiitollinen joka ikinen päivä.

Rakkaus on myös pelottavaa, se tekee ihmisen haavoittuvaiseksi.

Jos on elämänsä aikana pettynyt, saanut kokea miljoonat sydänsurut ja joutunut kokemaan väkivaltaa parisuhteessaan voin kokemuksesta kertoa, että ei ole helppoa antaa toisen ihmisen tulla lähelleen. Kannustan kuitenkin jokaista olemaan rohkea ja tarttumaan kiinni rakkauden tuomaan mahdollisuuteen <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *