Deittiprofiilia kirjoittamassa

Päätin tehdä paluun nettideittailun pariin monen kuukauden tauon jälkeen. Itsetutkiskelua on ehditty harrastaa ja nyt on sellainen olo, että tiedän taas vähän paremmin, mitä itse haen ja mitä en. Ja kun niiden haluttujen asioiden listalle kuuluu myös parisuhde ja oma perhe, on verkot varmasti taas syytä heittää vesille.

Vanha deittiprofiili on siis jälleen aktivoitu, tosin kovin aktiivisesti en ole vielä lähtenyt muiden profiileja selaamaan. Tämä siksi, että tarkoituksenani on ollut kirjoittaa se oma profiili ihan uusiksi. Ei se vanhakaan huono ole, mutta samalla on menty jo aika pitkä aika ja nyt tuntuu siltä, ettei se ihan täysi heijastele sitä, mitä haluan itsestäni kertoa. Lisäksi jäin pohtimaan, mitä oikeastaan haluaisin sanoa siitä, millaista seuraa etsin. 

Oikeastaan se kysymys, mihin olen jäänyt nyt kiinni, on se, mihin kysymyksiin profiilin pitäisi vastata. Mitä toinen ihminen haluaisi tietää, kun deittiprofiilia lukee? Mitä itse haluaisin tietää? Enkä nyt siis tarkoita, että olisin kirjoittamassa profiiliini mitään Q&A-settiä, vaan kysymyksiä olen ajatellut tekstin kirjotitamisen apuvälineinä ja suuntaviivoina.

Onko teillä lukijoilla ajatuksia siitä, mihin kysymyksiin hyvä deittiprofiili vastaa? Mitä haluaisitte profiilin kertovan sen laatineesta ihmisestä? 

Kommentit (6)
 1. Hei, kantsii tsekata nää ohjeet, jos nettideittiprofiilia luo: http://blog.fi.happypancake.com/vinkkeja-hyvan-nettideittiprofiilin-luomiseen/

  Toi viides kohta, ett’ kannattaa tarkistuttaa jollain tutulla/kaverilla, on niin totta! Itse huomannut, ett läheiset tuntee joskus jopa itseä paremmin.

 2. Oikeastaan se kysymys, mihin olen jäänyt nyt kiinni, on se, mihin kysymyksiin profiilin pitäisi vastata. 

  Kuka olet, mitä etsit, mitä toivot elämältäsi jatkossa.

  Konkretia vetoaa. On parempi kertoa, että istun kesällä mielelläni kaislikon laidassa onkimassa ahvenia ja heittelemässä haukia kuin kuvailla, että luonto on minulle tärkeä.

  Ehdottomat yleiseen parisuhdelämään liittyvät rajat olisi hyvä kertoa. Olen seksuaalisesti utelias, mutta BDSM-seksistä en ole lainkaan kiinnostunut.

  Perusvakaumuksista voisi mainita. Uskon Jumalaan ja käyn silloin tällöin kirkossakin, mutta minulla ei ole asioista vahvaa kantaa enkä tahdo sellaista edes muodostaa.

   

   

   

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *