Ilman on nyt Rakkausnörtti

Vaihdoin juuri blogin nimen. Ilman on nyt Rakkausnörtti. Miksikö? Minäpä kerron.

Tämä blogin synty oli pitkän harkinnan tulos. Olin pitkään pohtinut, että en ole juuri nähnyt kenenkään kaltaiseni sinkun kirjoittavan ja että parisuhteiden saralla ja seksuaalisesti kokemattomien ääni ei parisuhteita, rakkautta ja seksuaalisuutta. Halusin antaa ainakin yhden äänen meille kokemattomille, jotka elävät ilman monia niitä kokemuksia, joita ikäiselläni ihmisellä yleensä oletetaan olevan. Tämän ajatuksen pohjalta syntyi myös blogille nimi Ilman. Se tuntui sopivan henkilökohtaiselta ja kuvaavalta.

Usein todellisuus on kuitenkin vähän erilainen, kuin suunnitelmat ja kuvitelmat. Vajaassa neljässä kuukaudessa olen huomannut, että, vaikka henkilökohtaiset teemat ja aiheet ovat minulle tärkeitä tässä blogissa, oikeastaan olen kirjoittanut ja haluan kirjoittaa näistä aiheista laajemmin. Omista kokemuksista kirjoittaminen ei riitä, ei etenkään siksi, että olen varsin hidastempoinen ihminen, jolla ei yksinkertaisesti ole jatkuvasti uutta raportoitavaa. Sitäpaitsi vähintään yhtä kiinnostavaa on kirjoittaa laajemmin rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista. Kirjoista, uutisista, elokuvista, vaikka mistä.

Kaiken tämän myötä ja muutenkin tuo alkuperäinen nimi, Ilman, alkoi tuntua jotenkin väärältä. Sitten kirjoitin rakkausnörttiydestäni ja koin ahaa-elämyksen. Paitsi että voin kutsua itseäni rakkausnörtiksi, se olisi myös mainio nimi blogille. Ja melkein kuukauden harkinta-ajan jälkeen päätin ryhtyä tuumasta toimeen. 

Blogin nimi siis muuttuu, mutta kirjoittaminen jatkuu samaan tapaan kuin ennenkin: säännöllisen epäsäännöllisesti ja rakkautta, ihmissuhteita ja seksuaalisuutta pohtien!

Rakkausnörtti blogin kansikuva.jpg

Ps. Oheinen otsikkokuva on tehty Canvalla, ehkä näppärimmällä verkossa toimivalla kuvankäsittelysivustolla. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat tuottaa nopeasti ja vähällä vaivalla hyvän näköisiä kuvia!

Kommentit (2)
  1. Onnittelut uudesta nimestä ja on kyllä hiano otsikkobanneri! 🙂

    1. Kiitos Suvi55! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *