#PuhutaanSinkkuudesta

Tuli Facebookin puolella vastaan Väestöliiton Sinkkulinjan päivitys, jossa haettiin kirjoituksia ihmisten kokemuksista sinkkuudesta:

”Kerro oma tarinasi sinkkuudesta ja voita lahjakortti ravintolaan!

Lähetä tarinasi linkistä aukeavalla lomakkeella 1.6. mennessä ja osallistu arvontaan. Voit voittaa ravintolalahjakortin (150€) kahdelle hengelle sekä Nyytin tuotepalkintoja. Julkaisemme sinkkutarinoita Väestöliiton nettisivuilla ja Nyytin Elämän tutkintoja -blogissa kampanjan jälkeen.”

Itse lomake löytyy täältä. Itsekin ajattelin kirjoittaa huomenissa oman tarinani. Ja tutustua muutenkin tähän Nyytin ja Sinkkulinjan kamppikseen, joka vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta hankkeelta!

 

Ja hei vaan, en tosiaan ole kuollut tai löytänyt elämäni rakkautta (ei niin, etten senkin jälkeen voisi tänne kirjoittaa). Tuli vaan luova tauko kiitos kevään ja kesän ja ulkoilman houkuttelevuuden. Pari aihetta on kyllä mielessä, joten ehkäpä sitä tässä taas lähiviikkoina saisi pidempääkin merkintää julkaistua.

Kommentit (2)
  1. Nuo ”sinkkumyytithän” on julkistu jo aiemminkin Väestöliitön sivuilla (muistaakseni silloinkin jonkun joulukalenterin tms. muodossa) , nyt niitä vaan kierrätetään uudestaan. Vaikuttaa siltä, että nuo lukijoilta kootut ”vertaistarinat” ovat ainoa uusi materiaali kampanjassa.

    Vaikutta myös siltä, että suurin osa ”sinkkumyyteistä”perustuu Sara Eckelin kirjaan It’s Not You – 27 (Wrong) Reasons You’re Single, josta mm. Mahdoton Nainen on kirjoittanut blogissaan. Laskin huvikseni, että kahdestakymmenestäneljästä ”sinkkumyytistä” kolmetoista perustuu enemmän tai vähemmän Eckelin tekstiin…

     

    1. Hyvä tietää. En ole vielä ehtinyt näihin kovin paljon tähän perehtyä, ehkä lähipäivinä. Eckelin kirjakin on vielä lukemist odottamassa, juurikin tuon Mahdottoman Naisen kirjoituksen pohjalta se tuli aikoinaan tilattua, mutta kiinnostavia kirjoja on vain niin paljon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *