Sinkkuja haussa

Some on ihana asia, siellä viestit leviävät nopeasti. Tänään kaveri jakoi tällaisen mainoksen Facebookissa:

Etsitään ihanaa sinkkua!

Mitä ilmeisimmin siis luvassa on taas jokin uusi sinkku/deittailu/parinhakuohjema. Hakuohjeet löytyvät täältä ja mukaan pitäisi hakea viimesitään tänä perjantaina 19.2. 

Ohjelman takana on tiettävästi ainakin Katri Manninen, joka Facebook-sivullaan oli linkin hakuun jakanut ja näyttää hakulomakkeenkin allekirjoittaneen. Manninen on monitoiminainen, joka on niin kirjailija, käsikirjoittaja kuin henkinen valmentajakin. Näiden lisäksi Manninen on viime vuonna ohjannut ja käsikirjoittanut Nyt tai ei koskaan -televisiosarjan eli dokurealityn, jossa hyödynnettiin parviälyä kahdeksan naisen elämän suurien kysymysten ratkaisuun.

Nyt tai ei koskaan yllätti ainakin minut lämminhenkisyydellään ja ihmisläheisyydellään. Ohjelmasta näkyi läpi, että moniin ongelmiin ei ole olemassa helppoja ratkaisuja. Tämän vuoksi tämä uuden ohjelman osallistujahakukin toki kiinnostaa myös minua, vaikka varma en vielä ole, rohkenenko itse sähköpostia laittaa.

Vaan ehkä teissä lukijoissa on joku, joka haluaa hakea ohjelmaan mukaan?

Kommentit (3)
  1. Moi! Aina kannattaa hakea, niin ei tarvitse jäädä miettimään. Hakeminen ei sido mihinkään, mutta antaa tilaisuuden tsekata onko hakijoiden joukossa sulle edes hyvää matchia.

    Sen verran haluan täsmentää, että tällä kertaa olen vain auttamassa vähän aikaa castingin kanssa. Mutta ihan varmasti tänäkin vuonna tästä tulee tosi kiva ohjelma!

    Ja kiitos Nyt tai ei koskaan -sarjan kehuista. Rakastin ohjelman tekemistä ja kaikkia osallistujia. Katsotaan päästäänkö ensi vuonna tekemään toista kautta.

  2. Hmm, vähän kiinnostais. Tuo telkkarissaolo-osio tosin ei niinkään. 

    1. Ainahan voi laittaa viestiä nyt alkuun ja katsoa, mitä lisätietoja ohjelmasta saa. Että tuntuuko se sellaiselta omalta tai sopivalta, johon olis kiva mennä mukaan vai ei.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *