Muutoksen tuulia

Hei vain taas. Tässä on hieman aikaa kulunut edellisestä postauksesta. Tosiaan, kokeilin suden petitaitoja… eipä ole paljoa kehuttavaa. Herra täydellisen ja minun välini ovat kylmenneet entisestään, enkä usko niiden enää lämpenevän jos ei tapahdu jotain ihmeitä. Olen löytänyt tinderistä erikoisen tyypin, enkä oikein tiedä mitä minun tulisi hänestä ajatella. Hän olkoon nyt Mallipoju.

Meidän on ollut tarkoitus jo useampaan otteeseen mallipojun kanssa käydä hörppäämässä kahvit ja kävelemässä jossain luonnonhelmassa, mutta on tullut yhtä sun toista estettä. En tosiaan tiedä mitä minun tulisi ajatella mallipojusta, hän vaikuttaa niin tökeröltä tai jäykältä. En kuitenkaan aio sysätä häntä syrjään vain sen takia, että vaikutelma puhelimessa puhumisen ja muutamien viestien jälkeen on tökerö. 

Alan olemaan todella siinä kylmässä tunteettomassa tilassa, kun en usko kenenkään olevan se oikea. Ehkä ”se oikea” on ollut jo elämässäni, mutta aika on ollut väärä. Pyörittelen mielessäni ajatuksia useista miehistä joita elämääni on kuulunut tähän mennessä, enkä näe yhdenkään olleen minulle ehkä sittenkään kovin sopiva. Vaikka jokainen heistä on tuntunut sillä hetkellä sopivalta, niin näin jälkeenpäin ajateltuna jopa Herra täydellisessä oli vikoja. Hän sai minusta esiin ihmisen josta en välttämättä pidä näin jälkeenpäin ajateltuna. Tottakai minulla oli hauskaa ja ihanaa hänen kanssaan, mutta onko se sen arvoista että minusta muuttuu jokin mitä en todellisuudessa halua olla. 

Ystäväni löytävät ympärilläni mitä ihanampia miehiä itselleen, aika näyttää ovatko he sopivia. Flamingon kanssa olen hieman ottanut etäisyyttä vaikka hän onkin hauska ja ilo silmälle. Jotenkin minusta nyt tuntuu ettei tekstiä meinaa irrota millään, eli pahoittelen hieman heikohkosta suorituksesta. Dieselin kanssa olemme lähinnä vain ystäviä, jotka heittävät härskiä läppää keskenään ja pelastan hänet mitä erikoisimmista naissotkuista tavalla tai toisella. 

Mielessäni pyörii edelleen herra täydellinen, vaikka ei pitäisi. Olen pyrkinyt nyt pitämään häneen mahdollisimman vähän yhteyttä, ottakoon itse yhteyttä jos edelleen kiinnostaa. Olen tilanteesta hieman surunsekaisissa tunteissa, koska en haluaisi luopua hänestä mutta joskus on vain pakko. Oletan hänen kuitenkin unohtaneen minut jo täysin ja todennäköisesti löytäneen uuden naisen jota piirittää. 

Iltani ovat lähinnä kuluneet kotona tuijottaen netflixiä ja pelaten ohessa hieman facebook pelejä hehheh.. Nyt taidan taas hieman ryhdistäytyä ja ruveta katsomaan tinderin valikoimaa, ei sitä tiedä vaikka sieltä löytyisikin joku oikeasti nappaava tyyppi 😉

 

XOXO, Seinäruusu

suhteet rakkaus seksi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *