5 päivää Skidit Festareihin! (+lipputarjous)

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Skidit Festarit ja Lasten PR

 

 

 

Skidit Festarit, yksi kesän odotetuimmista menoistamme (ja niistä harvoista suunnitelmistamme), täyttää pian Kaikupihan Kalliossa! Vaikka Frida ei ollut viime vuonna vielä vuottakaan, meillä oli super hauska päivä. Tässä mielestäni piileekin lasten tapahtumien ydin. Vanhemmat nauttii siinä missä lapsetkin. Erityisesti tällaiset muuntautuvat, modernit ja kulttuuriset, mutta silti lapset edellä -suunnitellut tapahtumat ovat lähellä sydäntäni. Puhutaan siis todellisesta kaupunkifestivaalista. 

 

Festarilauantai (29.7.) tulee olemaan täynnä tuoretta lastenmusiikkia, hyvää ruokaa ja meininkiä. Festarit lupaa tarjota musiikkia, jota ei muualla kuule. Skidejä varten muodotettu erikoiskokoonpano SiSiDisko soittaa tuttuja ja tuntemattomia lastenlauluja 70-lukulaisella tanssillisella vivahteella. Musiikkia tapahtumaan tuo myös Babytron feat. Lieminen. Uusin musiikkilisäys on Puluboin ja Ponin lauluja -konsertti, joka lupaa ratkiriemukkaan, teatteria ja musiikkia yhdistävän esityksen. HAM Helsingin taidemuseo tuo anarkofloristisen selfiestudion festarivieraille. Vieno Motors: How to Prepare 3.0 - Skidit edition pukee ihmisiä ja kulkupelejä kasviviehein. Mimosa Palen Vaeltavat Kuhilaat eli lehtipuhaltimien kanssa seikkailevat performanssihahmot ovat mukana menossa koko päivän. Cirko - Uuden sirkuksen keskus osallistuu festareille Valomatka -työpajalla, jossa yhdistyy nykysirkus ja varjoteatteri. 

Herkuista festareilla vastaa vegaaniravintola Roots, Lähi-idän kasvisruoan taituri Levant ja pieni jäätelötehdas 3 kaverin jäätelö. Siltasessa toimintansa aloittanut Onda on tapahtumassa myös mukana. Festareilla tulee olemaan myös pieni erikoistuotteiden basaarialue. 

Huomioitavaa on myös, että vaihtoehtoisesti kommunikoivat lapset ovat otettu festareissa huomioon Rinnekoti-Säätiön puolesta. Heidän Aistisuihku vie festarivieraiden haju-, maku-, tunto-, näkö- ja kuuloaistimukset seikkailemaan erilaisissa paikoissa.

 

 

Skidit Festarien perhelipun saa nyt alennettuun hintaan. Valitse Liveton sivulla TARJOUS -20% : PERHELIPPU (4HLÖ). Lippupaketin hinnaksi jää 33,50€. Tarjous on voimassa 24.-26.7. 

 

 

 

 

Nähdään festareilla lauantaina!

 

PS. Tässä vielä hieman muistoja viime vuodelta.  

 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.