7kk

Rakkautta & Mamarkiaa

 

Frida on nyt 7 kuukautta.

Pieni möllerö on muuttunut aktiiviseksi ja hyväntuuliseksi kujeilijaksi. Tyttö ryömii kovaa vauhtia sukellusliikkeellä ja nousee jo tukea vasten seisomaan. Konttausasennossa tasapainoilu onnistuu myös taitavasti. Istuminen on kuitenkin vielä hieman huteraa. Motorisesti lahjakas ja vauhdikas tyttö on kuulemma kuin isänsä. Tästä ollaankin saatu kuulla vahingoniloisia lausahduksia raskausajasta lähtien. 

"Kunpa siitä tulisi samanlainen kuin Allu. Sitten tietäisitte millaista se oli."

Ilmeisesti raskasta. Ainakin menevää. Tarinoita hyväntahtoisesta, mutta äärimmäisen vilkkaasta ja vahdittavasta pojasta, on pulpahdellut esiin kuin varjellusta salaisuuksien kammiosta.

 

 

Frida on utelias ja iloinen vauva. Paikoillaanolo turhauttaa erityisesti vaippaa vaihtaessa tai pukiessa. Halutessaan tyttö osaa kuitenkin rauhoittua kirjan ääreen tai kuuntelemaan musiikkia. Tai vain tuijottamaan kattoa. Liikkuminen on haastanut myös öitä. Ensimmäistä kertaa Fridan syntymän jälkeen tunnen itseni jatkuvasti väsyneeksi.

Vaikka Frida on alkanut olemaan selkeästi äidin perään, hän viihtyy hyvin muidenkin seurassa. Jopa tuntemattomien. Frida leikki hienosti lapsiparkissa sillä aikaa, kun kävin treenaamassa. Tuntuu hyvältä uskaltaa välillä lähteä lapsen välittömästä läheisyydestä.

 

 

Frida syö kasviksia, hedelmiä, marjoja ja hirssipuuroa. Kanaa tyttö on maistanut kerran. Suu on valmiiksi auki jokaiselle lusikalliselle. Aina. Kun vatsa on täynnä, Frida vain irvistää tai esittää liioitellun puistatuksen. Sormiruokailuyritykset loppuvat aina kakomiseen heti ensimmäisen palan jälkeen, joten olemme pitäytyneet soseissa. Malttamaton ruokailija.

 

Vaatteet: H&M  /  BU! Blankie: Little Red Stuga, Pikkulinnun kauppa

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.