Aikainen kirppistelijä paikan nappaa

Viime heinäkuussa istuin Nurmijärven uimarannalla ja yritin varata juuri myyntiin vapautuneita Ipanaisen kirppiksen perusjaksoja. Sivut kuormittuivat ja vapaat kirppisjaksot täyttyivät silmissä. Vihdoin joulukuun alkuun ilmestyi vapaa jakso. Yritin miettiä olisiko joulukuu liian myöhäistä, kun toiveet uuden kodin löytymisestä olivat jo korkealla. Kuka nyt kirpparitavaroita haluaisi muuttaa. Toisaalta viime talvena ostetut talvihaalarit saattaisivat mennä vielä alkutalven ja sitten joulukuussa olisi jo seuraava koko käytössä. 

Ja niinhän siinä kävi! Kevyttoppahaalaria pystyi käyttämään muutaman viikon, kunnes oli pakko todeta, että lahkeet olivat liian lyhyet. Koko kesän ja syksyn kestänyt asunnon metsästys päättyi juuri kirppisjaksoa edeltävällä viikolla, joten kaappien tyhjennys on todellakin tarpeen. Harvoin saa olla näin tyytyväinen omaan ennakointiinsa. 

Kirppiskassiin mahtui hurja määrä talvivaatetta, kenkiä, sisävaatteita, kirjoja, leluja ja jopa rattaiden lämpöpussi ja istuinpehmuste. Vaatteiden koot 98cm asti ja kengät kokoa 24-25. Omasta vaatekaapista vein Vimman Mystical Flowers collegemekon, Vimman samplemyynnin pastellisen Maailma Muovautuu collegemekon, sekä vaaleanpunaisen Melli EcoDesignin pitkän hupparin. 

 

443F48F1-7D34-4567-B11F-6D593DA909BE.jpeg

8776892D-101C-4827-8797-176C0D998F3E.jpeg

E712D0E9-D3C0-459C-BF87-05211A7AB9CE.jpeg

 

Uudet perusjaksot Ipanaisen kirppikselle tulee myyntiin maanantaina. Pitää tarkistaa olisiko kevättalvelle tarpeen tehdä yhtä hyvää ennakointia. Etenkin ulkovaatteiden hinnoittelu tuntuu jotenkin liian vaikealta, joten on ihanaa, että joku tekee sen puolestani. 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *