Am-am-ammattimainen lastenohjelma

Rakkautta & Mamarkiaa

Oletko katsonut Pikku Kakkosen Runoja & Rusinoita -ohjelmaa? Sen visuaalinen toteutus on huikea! Puvustus ja ympäristö korostavat toisiaan ja kokonaisuus on huoliteltu. Näytellyssä lastenohjelmassa on harvoin näin harmooninen ja vahva visuaalinen ote, että sitä on oikeasti ilo katsella.  

Oli pakko etsiä lisätietoa ohjelman tuotannosta. Puvustuksesta, sijainneista ja värimäärittelystä vastanneet tyypit, sillä jokin am-am-ammattilaisen vaisto sanoi, että kyseessä ei ainakaan ole Ylen omat stailaajat. Eikä ollutkaan. Ohjelman takana on Kaiho Republic, joka on omien nettisivujensa mukaan uuden polven tuotantoyhtiö, joka keskittyy elokuviin, televisioon ja musiikkiin yhdistäen tarkoituksenmukaisesti kaikkia osa-alueita.

Tällaista lisää kiitos!

 

Kuvat: YLE

 

Fridan mielestä parasta Runoja & Rusinoita -ohjelmassa on tietysti musiikki. Tunnari on kovan luokan korvamato, kuten lapsille suunnatut laulut yleensä ovatkin. Tilanteessa, jossa lauluilta ei kuitenkaan voi välttyä, on parempi vetää ne täysillä mukana. Ja onhan siinä ihan sanomaakin ja samaistumispintaa. Ainakin Kaapoon ja Dinojunaan verrattuna.

 

 

Lue myös toisesta visuaalisesti vakuuttavasta lastenohjelmasta:

Suomen seuraava kansainvälinen hitti?

 

Fridan musiikkimausta:

Vauvan levylautasella

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.