BYBI Beauty: täynnä ravitsevaa herkkua ihollesi

Rakkautta & Mamarkiaa

 

BYBI Beauty on luonnonkosmetiikkaa By Beauty Insiders, eli brittiläisten luonnonkosmetiikan pioneerien, The Clean Beauty Co -luonnonkosmetiikkablogin perustajien Elsien ja Dominikan luoma omalaatuinen kosmetiikkasarja. Tuotteiden perusta on laatu ja ravinnerikkaat, jopa yllättävät raaka-aineet. Nyt nämä vuoden ajan markkinoilla olleet tuotteet ovat rantautuneet myös Suomeen. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia. Pakkaukset ovat suloisen herkullisia, niin sisältä kuin ulkoa, ja lähes kaikki tuotepakkaukset ovat biohajoavia. Testasin kolmea mielenkiintoista ja ihoa kosteuttavaa tuotetta, Mega Mist -hyalyronihapposuihketta, Supercharge Serum -kasvoseerumia ja Plumper -huulivoidetta, eikä ihastus jäänyt viimeisteltyihin pakkauksiin.

 

 

Mega Mist -hyalyronihapposuihke on täynnä tämän hetken halutuinta kosteuttajaa. Kasvosuihkeen pohjana on ruusu-, appelsiininkukka- ja melissavesi. Megatehoja on lisätty aloe verasta, kelp-levästä, teepensaan lehdistä ja granaattiomenan uutteesta. Runsaan hyalyronihappopitoisuuden ansiosta megasuihke sitoo itseensä tuhatkertaisesti kosteutta. Suihketta voi kasvovetenäkin, mutta itse en millään olisi halunnut pyyhkiä tehoaineita pois. 50ml pullo on toki melko pieni, mutta megatehot saa irti onneksi yhdestä kerroksestakin, eli parista suihkauksesta.

Plumper -huulivoide tuo ihanan raikkaan tunteen huulille. Tehoaineina on piparmintun ja veriappelsiinin eteeriset öljyt, jotka stimuloivat verenkiertoa huulissa virkistäen, silottaen ja kohentaen. Sheavoin ja greipinsiemenöljyn ansiosta kosteus menee syvälle ihoon. Tämän vuoksi huulivoide ei tunnu lainkaan rasvaiselta tai tahmealta, vaan todella kevyeltä ja ravitsevalta. Pärjäsin koko talven ilman rohtuneita huulia, mutta kevään edetessä kuivat ja karheat huulet pääsivät yllättämään. Tämä pelasti.

 

 

 

Supercharge Serum -kasvoseerumi on nimensä mukaisesti supertehokasta ravintoa iholle. Se uudistaa, elvyttää ja ravitsee, olematta kuitenkaan raskas. Syvälle ihoon vaikuttavat, ihosoluja uudistavat ravinteet tulevat skvalaanista, sekä kaktusviikuna-, jasmiinin- ja vesimeloninsiemenöljyistä. Lisäksi seerumissa on hurja määrä muita tehoaineita, joiden ravitseva salaisuus piilee omega-rasvahapoissa ja antioksidanteissa. Superlataaja toimii kaikille ihotyypeille, mutta erittäin herkkä iho voi reagoida eteeriseen sitruunaruohoöljyyn. Kasvoillani on juuri käynnissä joku hormonaalinen häiriö ja tämä kasvoseerumi auttoi rauhoittamaan ja hoitamaan näppyläistä leuan ja posken ihoa. Kasvot ovat saaneet upeaa hehkua, jota ei tee mieli peittää meikkikerroksen alle. Tuoksusta tunnistan jasmiinin, mutta muiden eteeristen öljyjen yhdistelmä tuntui nenääni aluksi hieman erikoiselta, etenkin ihoon levitettynä. Purkissa tuoksu on piristävä, eikä lainkaan voimakas tai pistävä, mutta jostain syystä iholla tuoksusta tuli mieleeni kumi. Seerumin vaikutus on kuitenkin niin huikea, ettei outo tuoksumuisto häiritse käyttöä. Oikeastaan jokailtaisen rutiinin myötä olen löytänyt siitä jo muitakin tuoksuvivahteita. Riittoisasta 30ml pipettipullosta riittää iloa pitkäksi aikaa.

 

 

Suuresta osasta BYBI Beauty -sarjan tuotteista saa nyt -20% alennuksen House of Organic -verkkokaupassa. Esimerkiksi tuon Supercharge seerumin hinta on vain 31,11€. Omalle ostoslistalle lisäisin näiden testattujen tuotteiden lisäksi vielä Babe Balm monitoimivoiteen ja kanelintuoksuisen Buffer huulikuorinnan.

 

 

 

(Jutun tuotteet saatu Sugar Helsingin kautta.)

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.