Designilta: BoConcept ja bObles

Rakkautta & Mamarkiaa

Olimme koko perhe BoConceptin ja bOblesin kutsuvierastilaisuudessa BoConceptin myymälässä. Designilta kokosi hienosti yhteen kahden tanskalaisen brändin funktionaalista muotoilua. DNA:n, joka rakentuu selkeydestä, käytännöllisyydestä ja monimuotoisuudesta. Tuote on enemmän, kuin ensimmäisellä vilkaisulla näkee.

Vaikka bOblesit ovat meille jo tuttuja, nautin aina Tumbling time -hetkistä. Voi tutkia mahdollisuuksia ja inspiroitua. Parasta oli kuulla bObleseista, sen kehittäjän ja perustajan Bolette Blædelin kertomana. Se toi tarinaan vielä enemmän lisäarvoa. Tuli fiilis yrityksestä, joka haluaa ensisijaisesti tuottaa iloa. Tumbling timeissa ei yleensä myydä tuotteita, vaan idea on kertoa tarina mahdollisimman monelle perheelle. Keskustelimme Blædelin kanssa sopivista, jopa epätyypillisistä paikoista kertoa bOblesien tarinaa Suomessa. Huomasin, että kysymykseen, missä suomalaiset perheet käyvät ei ole niin helppoa ja yksinkertaista vastausta. Harmittelin myöhemmin, etten tajunnut jutellessa ehdottaa bObleseille keltaista väritystä Suomenkin markkinoille. Onhan keltainen yksi tämän hetken käytetyimmistä tehosteväreistä lastenhuoneissa. 

BoConceptin myymälässä oli upeita inspiraatiospotteja. Materiaaleja oli käytetty monipuolisesti, mutta selkeästi. Olin aluksi yllättynyt, mutta sitten muistin taas, että kysehän on tanskalaisesta muotoilusta. Selkeää ja mukavaa. Löysimme ehkä uuden pöydänkin olohuoneeseen, mutta sitä pitää odottaa vielä elokuuhun, jolloin syksyn mallisto tulee myymälään. 

 

Rakastuin bObles Design Edition kalusteisiin! Ne suunniteltiin Designmuseon Lasten Vuosisata -näyttelyä varten. Hylkäisin sohvan, jos meillä olisi olohuoneessa tällainen!

 

Jokainen Designiltaan osallistunut sai ihanan bObles minidonitsin lahjaksi. 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.