DIY: sukkamokkasiinit

Rakkautta & Mamarkiaa

Frida tykkää tossujen ja kenkien äänestä lattiaa vasten. Sukat ei ehkä aina pysy jalassa, mutta tossuilla on kiva tepastella ympäriinsä. Ja mukulathan tarvitsevat tossuja joka käänteessä. Päiväkodissa, kerhossa ja kotona. Paras valikoima ja malli löytyy mielestäni Collégien-tossuista, mutta sukkamokkasiinit ansaitsevat kakkossijan edullisuutensa vuoksi. Valikoimassa sen sijaan olisi hieman parannettavaa, sillä jokainen löytämäni sukkamokkasiini on kuviollinen. Onneksi yksiväriset sukkamokkasiinit voi tehdä itse. Parhaimmassa tapauksessa nahkapohjan voi käyttää uudestaan ja vaihtaa vain sukat uusiin! 

 

 

Ensimmäiset pohjat löytyivät kirpputorilta kuviollisista mokkasiineista ja ostin niihin H&M:ltä hieman paksummat, jarruttomat sukat. Kolmen sukkaparin paketista jokaiselle on löytynyt sopivat nahkapohjat ja Fridalla on varaa valita asukokonaisuuteen sopivat tossut. 

 

 

Vinkkejä ja pukeutumista aiemmin:

Mummulta mukulalle: Norjalaismyssy (ohje)

Lapsen uusi musta on musta

Katu-uskottava kypärämyssy

Vauvan kesävaatteet

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Tuuli S
Mutsilook

Hei mäkin haluan tehdä tuollaiset, loistava idea! Hölmö kysymys kuitenkin heti jatkoksi. , Mistä oikein löydät noita pohjia? Ootko bongannut kaikki kirpputoreilta vai myydäänkö jossain irrallaan? 

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Ei ollenkaan hölmö kysymys! Oon ostanut käytettyjä Hello Kitty ja Mikki -kuvioituja tossuja kirpparilta jos niiden pohjat on olleet hyvässä kunnossa. Monestihan se sukkaosa meneekin just huonoks ekana. Sitten vaan saksilla ompeleet ja sukat irti! 

Pitää ehkä muokata juttuun selvemmäksi tuota kohtaa :)

Terhii (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän hyvä idea!!! :D Pakko kokeilla!

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kiitos! Sopii visuaalisesti vaativille näpertelijöille hyvin ;)

Lempilia (Ei varmistettu)

Kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtava idea! Nyt haukankatseella kirppikselle, pianhan se omakin pirpula tossuja tarvitsee. Kiitos ihanasta blogistasi! :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kiitos! Hienoa, että muutkin innostuu! 

Aurinkoista kevään odotusta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.