Ekologinen ja juuri sopiva Babybox (+ALEKOODI)

Yhteistyössä: VIMMA

 

EB332D7A-E6EA-4FFC-B4AB-7A61152D1A20.jpeg

F0A16A39-B6D3-4424-A6B6-2E28D4A3B469.jpeg

 

Tiesin heti raskauden alusta lähtien, etten tulisi ottamaan Kelan äitiyspakkausta. Syy tähän on lähes pelkästään se, ettei sen tuotteet ole laadukkaista ja ekologisista materiaaleista valmistettuja. Kelan tukeman äitiyspakkauksen pitäisi mielestäni nimenomaan tarjota tasa-arvoisesti kaikille mahdollisuus turvallisiin tuotteisiin, vaikka se tarkoittaisi tuotemäärän pienentämistä. Kelan äitiyspakkaus sisälsikin aivan liikaa tuotteita meidän tarpeisiin eli suurin osa tuotteista siirtyi suoraan käyttämättöminä muualle. Se, mistä erityisesti pidin Kelan äitiyspakkauksessa oli se tunne pakettia avatessa. Kutkuttava, pienten vaatteiden ihastelu ja odotuksen konkretisoituminen siihen, että pian pieniä bodyja ja housuja täyttää ihan oikea vauva.

Onneksi Kelan tarjoamalle äitiyspakkaukselle on myös vaihtoehtoja. Yksi niistä on Vimman Babybox, laatikollinen ekologisista materiaaleista valmistettuja vaatteita ja tarvikkeita. Eikä pakkauksien tarkoitus ole kilpailla keskenään, tai edes poissulkea toisiaan. Babybox on aivan ihana lahja tulevalle vauvaperheelle. Itse olin suunnittellut hankkivani boksin siitä lähtien, kun se lanseerattiin viime syksynä (olin silloin 8. raskausviikolla). Kelan 170 euron äitiysavustuksen jälkeen boksin hinnasta jäävä summa vastaa vain muutamaa vaatetta.

 

AB2D7A54-43B4-4CC1-860C-CB1A8F591EAF.jpeg

57879E42-20D2-4169-A07C-4C1DD8DE35FC.jpeg

 

Viikonloppu onkin mennyt Babyboxin tuotteita ihastellessa. Tuleva isosiskokin pääsi osaksi tätä merkittävää tapahtumaa, boksin avausta. Ihan hyvä, sillä viime aikoina Frida on ensimmäistä kertaa puhunut myös siitä, ettei haluaisi pikkuveljeä lainkaan. Odotus taitaa jo vähän pitkästyttää. Boksissa oli 50-70cm kokoisia vaatteita, monikäyttöinen trikoopeitto, pipo, kangaskassi, harsoja ja Hevean luonnonkuminen tutti ja purulelu. Villaiset potkuhousut ovat ihan pikkuiset ja sopii kevätvauvalle täydellisesti, kun taas villainen huppubody taas on juuri sopiva syksyllä. Bambuinen bodyhaalari on varmasti kesän suosikki, ja trikoiset bodyt ja housut käy yhteen ja erikseen, koon mukaan ympäri vuoden. Fridan suosikki oli vihreä jumpsuit, Siellä jossain -kuosilla, ja minusta Love-kuosin body sekä Äidin valvova silmä -kangaskassi olivat aika must yksiväristen perustuotteiden lisäksi. Babyboxit ovat sisällöltään aika uniikkeja, vaikka tuotesisältö pysyy samana, kuosit vaihtelevat. Tuotteet kerätään ajatuksella ja tuollaiset merkitykselliset viitteet kuoseissa on tärkeitä. Kivaa on myös, että klassikkokuoseja sekä yksivärisiä tuotteita pidetään mukana. Oma boksini on vielä hieman spesiaalimpi ja sisälsi esimerkiksi tikkarin tulevalle isosiskolle. 

 

A1BD8092-3348-46CA-B1C3-F3910F74F98D.jpeg

9D9E3624-B8DC-4A59-8150-546FBE23161A.jpeg

 

Tässä pienten vaatteiden hurmiossa on ihanaa päästä tarjoamaan teillekin jotain kivaa. Koodilla ”mamarkiaa” saat -25% alennusta VIMMAn verkkokaupan ja Albertinkadun Storen valikoimasta 25.2.-3.3.

Kevätuutuudet on saapumassa, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää! 

 

 

(VIMMA Babybox saatu)

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *