Esse Body & Skin Detox ja omat hoitotuotteeni nyt (+alekoodi)

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Positive Beauty kauneushoitola

 

Kävin ihanassa hemmottelussa rankan kevään jälkeen. Olin puolitoista tuntia puleerattavana Esse Body & Skin Detox -hoidossa Positive Beautyssa! Vartalohoito oli kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava. Siihen kuului kuorinta, naamio ja hieronta, sekä kevyt kasvohoito. Sillä aikaa, kun vartalonaamio vaikutti ja olin lämpimästi paketoituna, tehtiin parinkymmenen minuutin mittainen, puhdistava ja kirkastava kasvohoito. Lopuksi hellivä hieronta vartalolle ja olin ihan unen rajamailla. Olo oli ihanan rento ja jännittävällä tavalla hengittävä. Ihan kuin kaikki ihosoluni olisivat avautuneet. Kevyenä ja kuulaana kävelin Allua vastaan aurinkoisen illan kotimatkalle, jolla varastimme kiertoreitin verran aikaa ihan kahdestaan. Erittäin kaivattuja tunteita.

Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, jonka tuotteissa käytetään prebiootteja. Tarkoituksena on auttaa ihoa toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla mikrobipopulaation avulla, ja esimerkiksi ylläpitämällä oikeaa pH-tasapainoa. Tuotteilla on EcoCert-luomusertifiointi ja ne ovat vegaanisia sekä eläinkokeettomia. 

Ihanan olon lisäksi parasta hoitolakäynneissä on se, että ammattilainen perehtyy juuri minun ihoni tarpeisiin ja osaa siten ehdottaa sopivia tuotteita. Essen sarja on todella monipuolinen, ja oikein valitut tuotteet ovat avainasemassa. Hoitolakäynnin yhteydessä ei tietysti haittaa kuulla myös vinkkejä ja positiivisia kommentteja omista hoitorutiineista tai ihosta. Ostin kotiin muutaman tuotteen testiin, ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Ihon kunto on parantunut huomattavasti jo kahdessa viikossa, ja se hengittävä fiilis iholla on jatkunut. 

 

 

Esse Gel Cleanser: Ihastuin tuoksuun jo hoidon aikana. Piparmintun ja spearmintun öljyt parantavat ihon mikroverenkiertoa. Käytän meikinpuhdistuksen jälkeen.

Esse Repair Oil: Ravitseva ihoöljy sisältää omega-rasvahappoja. Parantaa ihon kuntoa ja hoitaa arpikudosta. Käytän kasvojen ihon tehohoitona yöllä, tai paikallisesti hoitamaan otsan ja hiusrajan epätasaisen näppyläistä ihoa. Otsan iho on tasoittunut kahdessa viikossa täysin.

Esse Deep moisturizer: Kosteuttaa ja auttaa säilyttämään sekaihon tasapainoisena. Alkuun tuntui aika tuhdilta päiväkäyttöön, mutta olen tykästynyt käyttämään BB-voiteen alla. Kesällä käytän todella vähän meikkiä, ja suojakertoimen ja tasoittavan sävyn lisääminen päivävoiteen päälle usein riittää.

Esse Cocoa Exfoliator: Poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja parantaen ihon pintaverenkiertoa ja kuntoa. Kasvohoito-osuuteen kuului kuorinta, ja pääsin vasta nyt kokeilemaan kuorintaa itse. Käyttö on simppeliä, pitää hieroa niin pitkään, että rakeet sulavat. Uskomattoman herkullinen kaakaon tuoksu ja ihana koostumus. Tunne kuin levittäisi samalla päivetystä kasvoille, joka muuttuu kuorinnan aiheuttamaksi kirkkaudeksi. 

 

Aion todellakin kokeilla vielä kokonaisvaltaista kasvohoitoa ja muita Essen tuotteita, sillä tähän oloon ja tuloksiin jää koukkuun!

 

 

Positive Beauty kauneushoitola tarjoaa lukijoilleni -20% alennuksen Esse-tuotteista Esse-hoidon yhteydessä koodilla R&M. Alekoodi on voimassa juhannukseen, 22.6. asti. 

Positive Beauty / Vironkatu 5, Helsinki

 

PS. Instagramissa kuva kasvojen ihon kunnosta tällä hetkellä ilman meikkiä. Uskoisitko, että otsan iho oli täynnä pientä, outoa rypylää vielä kaksi viikkoa sitten?

 

*Esse Body & Skin Detox -hoito on saatu blogin kautta.

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.