Etsitään: pitkiä pinnoja

Rakkautta & Mamarkiaa

 

Ensimmäinen isompi hankinta Fridalle oli pinnasänky. Lähes heti positiivisen raskaustestin jälkeen, aloimme metsästää vanhaa pinnasänkyä. Löysimme ihanan 50-luvun metallisen pinnasängyn jousipohjalla ja laskettavalla laidalla. Haimme sen Tampereelta ja millintarkalla työskentelyllä saimme sen mahtumaan Toyota Corolla Versoon. Siitä alkoi odotus. Konkreettisesti. 

Nyt, 7 kuukauden iässä Frida osaa  nousta seisomaan tukea vasten. Aivan liian aikaisin! Koska sängyssä ei ole laskettavaa pohjaa, tiesimme että uuden sängyn metsästys olisi vielä edessä. Mutta näin pian?! Sänky on normaalia pienempi ja teetimme siihen villafutonin. Parasta olisi, jos sitä voisi käyttää uudessakin sängyssä.

On lähdettävä kartoittamaan pinnasänkyjen mahdollisuuksia. Eli siis tyylikkäintä ja käytännöllisintä mallia. 

 

Flexa 5 in 1, Jollyroom  /  AVA baby, AVAROOM  /  JLY Heaven, Jollyroom  /  

Flexa Play, Jollyroom  /  STOKKE Sleepi Bed  /  Mamas & Papas Petite, Lastenturva

 

 

Vinkki: Sänky on menossa myyntiin tai vuokrattavaksi, sillä emme harmiksemme voi varastoida sitä. Tarjouksia otetaan siis vastaan! 

Kommentit

Anjuska
Ripaus elämäämme

Nyt kun alatte etsimään uutta pinnasänkyä niin kannattaa hommata sellainen millä olisi pitkä käyttöikä. Eli sellainen mistä saa laidan/laidat irti kun lapsi kasvaa isommaksi. Tuo Flexa 5 in 1 taitaa olla juuri sellainen? 

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Juu kiitos vinkistä! :) Saisi muutaman vuoden ainakin mennä... 

mirvaannamaria

Stokke on pitänyt pidemmänkin pikkuapinan omassa "häkissään" oikein hyvin, suosittelen lämpimästi :) Siitä saa laidan pois sitten kun sitä ei enää tarvitse.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Haha hienoa! Tuo pyöreä muoto kyllä houkuttaa myös. Tila on aika rajallinen, ja nyt sänky on 55x100. Pyöreä sänky voisi sopia tilaan kuitenkin hyvin... 

LK (Ei varmistettu)

Voi kuinka kaunis pinnis! Me olemme etsiskelleet saman tyylistä, mutta pienempää ja pyörien kera. Olemme myös harkinneet vuokrattavaa Vaavisänkyä...

Ellieve (Ei varmistettu)

Noista mulla on kokemusta vain tuosta AVA Roomin ja siitä saa kans yhden laidan pois ja on muutenkin jämäkkä ja hyvän näköinenkin.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

No se ois kyllä ihana! Saiko sen nopeasti?

Ellieve (Ei varmistettu)

Saatiin muistaakseni parissa-kolmessa viikossa.

Kommentoi