ezpz Play Mat

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: ezpz Finland

 

Sain ezpz:n uutuuden, Play Mat askartelualustan testiin. Kyseessä on pöytään tarttuva alusta, jossa on kukan mallinen lokerikko helpottamaan taiteilua ja askartelua. Alusta tarttuu pöydän pintaan napakasti kiinni ja irtoaa kahdella kädellä nostettaessa. Materiaali on kestävää ja helppohoitoista elintarvikeluokan silikonia.

Frida pääsi koristelemaan ensimmäistä kertaa pipareita. Homma oli hauskaa, mutta myös liikuttavaa seurattavaa. (Itse pidin erityisen paljon myös kuppien täyttämisestä.) Vaikka 1-vuotiaan ymmärrys ei ihan riitä jouluperinteisiin, tuntui puuhastelu olevan mielekästä. Myöhemmin kaapin päällä olevia pipareita piti osoitella merkiksi siitä, että tekisi mieli koristella vähän lisää. Tai syödä kuorrutetta ja koristeita. 

 

 

Olin yllättynyt kuinka hyvin Play Mat pysyi kiinni pöydässä. Se on myös tarpeeksi tukeva, joten puuhat pystyy helposti siirtämään uuteen paikkaan.

 

 

Piirtämistä ollaankin jo harjoiteltu muutaman kerran. Se on ihanan rentouttavaa touhua kolmestaankin! A4-kokoinen paperi pysyy Play Matin päällä napakasti, eikä kynän jälkiä ole tarvinnut pyyhkiä pöydästä. Liidut ja puukynät eivät myöskään tartu silikoniseen pintaan. Frida ei malta vielä viettää kovin pitkää aikaa piirustuksen parissa, mutta saattaa hetken päästä taas haluta jatkaa. Play Mat näyttää kivemmalta, kuin kynäpussit ja -laatikot pinottuna lehtiön päällä. Piirustusvimman pääsee purkamaan heti. 

 

 

Vesivärit vaativatkin vähän enemmän aikaa, mutta eipä tarvinnut kaivella erikseen purkkeja ja varoa kaatuneita värejä. Play Mat oli helppo pestä taidehetken jälkeen, eikä siihen jäänyt jälkeäkään maaleista. 

Keltainen Play Mat sopii ihanasti meidän keltaiseen ruokapöytään sekä raidalliseen tasoon. ezpz Play Mat on saatavana myös mintun vihreänä. 

 

 

INSTAGRAM  /  FACEBOOK  /  BLOGLOVIN'

Kommentit

Onpa kiva idea tuokin. Itseäni kiinnostaisi kovasti merkin ruokailualusta, mutta pahoin pelkään, että ruokapöydän lakkaamaton puupinta on liian huokoinen eikä alusta pysyisi kiinni.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Joo ilmeisesti, jos taso on epätasainen tai huokoinen, niin alusta ei pysy niin hyvin kiinni. Meillä ei sitä ruokailualustaa olekaan ollut, mutta ainakaan tätä Play Mat alustaa Frida ei edes yrittänyt nostella touhujen aikana. Itse en meinannut saada alustaa pöydästä irti parilla kerralla!

Ruokaillessa Frida kyllä lennättää helposti kaikki ylimääräiset osat ... :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.