Hapsuja!

Rakkautta & Mamarkiaa

Hapsuja hapsuja hapsuja!

Meillä on Allun kanssa yhteinen, käsittämätön innostus saada hapsuja ja pehmeitä tekstuureja kotiin. Ennen kuin edes olemme ehtineet saada isointa hapsupintaa, Ragamuf-tuoliryijyä, kotiimme, etsitään sinne jo pörröisiä seinäryijyjä ja mattoja. Kodin tyhjennyksestä tuli sisustusmuutos, jossa ilmeisesti hapsut näyttelevät suurta osaa. Kirpputoreilta etsitään kuumeisesti ryijyjä, vaikka yhdellekään ei varsinaisesti ole paikkaa seinällä. Froteepyyhkeet vaihtuivat hamam-pyyhkeisiin ihan muista syistä, mutta niissäkin tulee olla viehättäviä hapsuja. 

Kun kannoimme alunperin vanhempieni häälahjaksi saaman lattiavalaisimen makuuhuoneen nurkasta olohuoneeseen, tuntui perinteinen hapsullinen varjostin ainoalta oikealta ratkaisulta. Lähes 40 vuotta vanha jalka on ollut viimeiset pari vuotta riisuttuna, ilman varjostinta, mutta nyt se sai täydellisen hapsukkaan kruunun. Löysin sen Torista. Huonommalla kirpparituurilla olisimme varmasti teettäneet sellaisen Kalliossa sijaitsevassa Doramiassa, joka tekee käsityönä ja mittatilauksena tällaisia varjostimia, joita ei enää kaupoista saa. 

Hapsuvarjostin on todellinen löytö. Kuten ystävämme, jotka toivat sen meille ennen kuin ehdimme itse Tampereelle sitä hakemaan.

 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.