Heinäkuun kaksi viikkoa

Rakkautta & Mamarkiaa

Elokuun ensimmäisenä päivänä kuuntelin Aamu TV:n vinkkejä paluusta arkeen lasten kesälomien jälkeen. Leikkipuistosta palatessa seurasin kesäloman jälkeen avautunutta kukkakauppaa Hesarilla. Kammottava loma-ajan näyteikkuna täyttyisi pian taas värikkäillä kukilla. Muistin, että Sörnäisten metroaseman karkkikauppakin on avannut taas ovensa loman jälkeen. Ystävä kertoi, kuinka kuopus etsi koko aamupäivän päiväkotiin mennyttä isoveljeään. (Liikuttavin arkeen palaaja ikinä!)

Ympärilläni lomalaiset palaavat arkeen, enkä osaa samaistua siihen. En oikeastaan edes tunnista elokuuta elokuuksi. Jatkan kesää ja hoitovapaata tässä ihmeellisessä kotiäiti-kuplassa, jossa ajantaju on hassusti sekaisin. Viikkonumeroista, kuukausista ja jopa vuodenajoista ei yleensä ole mitään havaintoa.

Allu palasi töihin maanantaina. Heinäkuun loma tuntui pidemmältä kuin kaksi viikkoa ja se nollasi arkijuttuja sopivasti. Sunnuntaina tajusin, etten ollut suunnitellut mitään äiti-vauva-menoja tulevalle viikolle. Maanantai-aamuna huomasin myös, että olin salakavalasti jo tottunut käymään vessassa ovi kiinni ja yksin. Viikonpäivätkin menivät lomalla ihanasti sekaisin. 

Heinäkuun kaksi viikkoa oli upea loma. 

 

Mökkiviikonloppu Pielavedellä ja paluumatkalla koukku Tampereen kautta.

 

Päiväreissu Porvoossa.

 

Lähiympäristön viihdyttävimmissä ja ihastuttavimmissa paikoissa, Konepajan Brunossa, Teurastamolla ja Mustikkamaalla, vierailtiin useasti.

 

Päivä Suomenlinnassa. Joskus käy niinkin, että kun lähtee pilvisellä säällä, niin aurinko tulee esiin perillä.

 

Kulttuuria, hassuttelua ja yhteisiä hetkiä.  //  Kävimme Helsingin kaupunginmuseossa ja Skidit Festareilla.  //  Ostettiin jo Fridan ensimmäinen 1-vuotislahja, ihana Done by Deer keinu.  //  Kävimme paljon ulkona syömässä ja kahvittelemassa. Tyttöjen kanssa kävin ihanassa IPI Kulmakuppilassa.

 

Kommentoi