Hiihtolomaopasta ja -elämyksiä

Rakkautta & Mamarkiaa

Cuponation halusi tehdä hiihtolomaoppaan perheille ja annoin omat vinkkini lapsiperheen edullisista aktiviteeteista. Täytyy myöntää, että perinteiset, laskettelu-, kylpylä- ja sisäleikkikohteet hieman jännittää tulevaisuudessa. Näissä kohteissa lapsiperheys on jotenkin ytimessään. Meteliä ja vauhtia sullottuna yhteen paikkaan. Ehkä vähän hermojen kiristelyä.  

Omat lapsuuden hiihtolomat vietettiin usein serkkujen luona. Matka Lappeenrannasta Kokemäelle oli turhan pitkä viikonloppureissuna ajettavaksi, joten pidempiä lomapätkiä käytettiin sukuloimiseen. Emme käyneet laskettelukeskuksissa tai kylpylöissä, mutta teimme muutamia ulkomaanmatkoja aurinkoon. Toki kotilomailustakin voi tehdä hauskaa. Kotikaupungissa on varmasti aina paikkoja, joissa ei normaalisti tule käytyä. Lapselle riittää lomaksi pienestikin erilainen arki. Kirjastokäynti ja yhdessä leipomista. Oikeastihan kyse on perheen yhdessäolosta. 

Hiihtolomaopas on nyt valmis! Käy kurkkaamassa ideat ja säästövinkit lapsiperheille. Osallistu samalla Suomen paras hiihtolomakohde 2016- äänestykseen, voit voittaa matkalahjakortin! 

 

Hiihtolomien kunniaksi menemme Fridan kanssa Loiske Ensemblen BabySauna-esitykseen. Odotan innolla tätä vauvoille suunnattua taide-elämystä! Lapsi aistikokemuksien äärellä ja äiti sitä ihastelemassa. 

 

Kuva: Helsingin Kaupunginteatteri

 

Mitkä ovat teidän parhaat vinkit hiihtolomalle?

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

Mä vannoin joskus, etten mene ikinä lapseni kanssa minnekään hoploppiin. Kuinkas sitten kävikään - paikallinen Touhutalo on meidän ykköshuvikohde. Siellä voi jopa juoda teet rauhassa sillä välin kun lapsi laskee liukumäessä edes takaisin. Miinusta karseista väreistä, jos on jotain migreenialttiutta niin siellä se pamahtaa ihan varmasti päälle :D.

P.S. BabySauna on tosi kiva.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Haha niinhän siinä käy! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.