H&M Studio SS17

Tänä keväänä naisten ja miesten H&M Studio -mallisto lanseerattiin myyntiin ensimmäistä kertaa suoraan Paris Fashion Weekin näytöslavalta. Mallistot oli ostettavissa heti näytöksen jälkeen hm.comissa ja seuraavana aamuna valikoiduissa myymälöissä, ”see now, buy now”. Naisten Studio -mallistot ovat olleet Pariisin näytöslavoilla aiemminkin, mutta miesten mallisto nähtiin nyt ensimmäistä kertaa runwaylla. 

Kävimme Fridan kanssa keskiviikkona H&M Suomen showroomilla tutustumassa naisten ja miesten mallistojen maistiaisiin ja kokonaiseen lasten Studio SS17 -mallistoon. Tyypillisen alkujännityksen haihduttua Fridakin tutustui niin mallistoon, kuin ihmisiinkin. Ja nappasi myös palan herkullista raakakakkua!

 

studio1.png

studio2.png

 

Balleriinoja ja nyrkkeilijöitä, ihastuttavia yksityiskohtia ja rakkauden viestiä. Mallisto on yllättävän käytännöllinen, sillä moni tuote on trikoosta tai neuleesta. Odotetusti kokonaisuuteen kuuluu myös viritetympiä tuotteita, kuten söpöstely-asusteita ja leluja. Mielestäni ne ovat erikoismallistojen suola.

Olin jo aiemmin päättänyt ostaa nyrkkeilijänuken, ja se taisikin olla Fridan mielestä parasta showroomilla. Nukke onkin päässyt jo leikkeihin ja unikaveriksi, sekä tanssitettavaksi Neil Youngin Harvest Moonin tahtiin. Ostin Fridalle mallistosta myös suloisen kääntötakin kevääksi. Ja LOVE-paidan, hatun, hyppynarun ja kylpytakin …

 

studio3.png

studio4.png

 

Naisten Studio yhdistää baletin piirteitä, urheilun intohimoa ja rakkauden viestiä, miesten taas ristiriitoja räätälöidyn ja sporttisen, perinteen ja tulevaisuuden. Molempien mallistojen väreinä on mustaa, valkoista, harmaata ja pinkkiä. Omia suosikkejani yksittäisistä tuotteista olivat ehdottomasti olkainmekko, ylisuuret housut, kengät ja korvarenkaat.

 

studio5.png

studio6.png

studio8.png

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *