Imetystissit

Rakkautta & Mamarkiaa

Ensinnäkin, tissit eivät kuuluneet ennen sanavarastooni. Ainakaan kovin usein. Nykyään rallattelen tissitissitissiä ja otatko vielä tissiä -kysymystä vähintään kerran päivässä. 

Jatketaan siis imetysasentojen jälkeen tissien parissa.

Olen huomannut, että imetystisseissä on paljon sellaista mihin en ollut varautunut. Tai tullut ajatelleeksi. 

Olen niitä naisia, jotka riisuvat rintaliivinsä heti kotiin päästyään. Pidän siitä vapauden tunteesta, kun mikään ei ole tiukasti ihoa vasten. Käytän mahdollisimman ohuita, toppaamattomia liivejä, jotka eivät korosta rintoja. Ystäväni nimittää niitä vitsikkäästi ensiliiveiksi. Viimeiset kahdeksan kuukautta todellisuus on ollut aivan toinen.

Imetystissit eivät koe vapautta. Vuorokaudessa ei juuri suihkussakäyntiä lukuunottamatta ole hetkeäkään ilman liivejä.  

Imetystissejä ei voi laittaa kevyisiin naruolkaimellisiin toppeihin, eikä imetystissejä voi laittaa off shoulder -puseroihin. Nämä asiat eivät ole häirinneet talvella, mutta kevät/kesä -mallistoja ihastellessa todellisuus räjähti kasvoille. Pieni lohtu sentään on, että naruolkaimellisia toppeja voi käyttää trendikkäästi t-paitojen tai neuleiden päällä. Ellei se haittaa imetystä.

Imetystissit korostuvat missä tahansa liiveissä. Missä tahansa puseroissa. Missä tahansa.

Imetystissit saattavat pysäyttää, jos sattuu kohtaamaan peilin matkalla vaatehuoneeseen. Ai niin, tältä minä näytän.

 

Onneksi löysin imetysliivit, joissa ei haittaa, vaikka toppi olisi hieman läpinäkyvä. Helpottaa rajoituksia imetystissien kanssa edes hieman. Eikä tarvitse klipsutella klipsien kanssa. 

Off shoulder puserot jäävät silti tänä kesänä todella pienelle käytölle. Huoh.

 

2-pakkaus imetysrintaliivit, Lindex

 

Kommentit

T-100
(G)ROUND ZERO

Samassa tissitilanteessa olevana ja samoihin liiveihin pukeutuneena huomasin, että nää on tavallisia klipsi-auki-tissi-ulos -liivejä hitusen epäkäytännöllisemät yötissutteluihin. Mulla ainakin liivit pukevat itse itsensä herkästi takaisin, kun imetän makuultaan. Jotenkin se kangaskaistale luiskahtaa helposti paikoilleen piilottamaan rinnan ja vauva jää hölmistyneenä taistelemaan omatoimista liivinpuolikasta vastaan.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Ai täällä kyllä pysyy hyvin esillä, ehkä sitten ne on jopa vähän pienet! :D

Niin ja klipsillisten klipsit unohtuu auki turhan usein! Ehkä ne silti on tukevimmat. Silloin kun muistaa klipsit.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.