Ipanaisen kirppiksellä tällä viikolla!

Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Ipanainen

 

Tänään alkaa myyntijaksoni Ipanaisen kirpputorilla! Myynnissä on Fridan pieneksi jääneitä vaatteita, vauvatarvikkeita sekä äitiys-ja imetysvaatteita. Myyntiviikko oli sovittu jo joulukuussa ja olin hyvissä ajoin jo pakkaillut tavaroita kiertoon. Silti kiikutin viimeisiä tavaroita vielä muutama päivä kirppiskassien viemisen jälkeen. Myytävät tuotteet pitää toimitta Ipanaiselle viikkoa ennen myyntijakson alkua, mutta olin niin opiskelustresseissä, että unohdin tarkistaa tiettyjä asioita. Kuten sen, että viime syksyn softshell-haalari ei kuitenkaan enää mahtunut Fridalle. 

 

 

Myynnissä on pääsääntöisesti 74-80cm vaatteita, mutta muutamia pienempiä ja suurempiakin löytyy. Kevään ulkoiluihin tarjolla on kuori- ja softshell-haalari sekä pari välikausitakkia. Ainakin näitä merkkejä voi shoppailla: Papu, Aarrekid, Melli EcoDesign, Marimekko, H&M, Lindex, Name It.  

Vauvatarvikkeista myyntiin pääsi esimerkiksi sarja Aventia, tuttipulloja, käyttämättömät rintakumit ja Sack'n seat -matkasyöttötuoli. Olin säilyttänyt tarvikkeita ja äitiysvaatteita, vaikka mahdollisuus olisi ollut jo myydä tai antaa ne ystäville, mutta jostain syystä olin ajatellut ennemmin varastoida niitä muutaman vuoden. Nyt tulin järkiini, tai sitten ajatus pienemmästä säilytettävästä tavaramäärästä kiehtoi enemmän. Myynnissä on siis myös Asokselta tilaamiani äitiysvaatteita, sekä pari imetystoppia. 

 

Ipanaisen omat kirppiskassit matkalla. 

 

Ipanainen on siitä erikoinen ja hieno kirpputori, että se ei laskuta lainkaan kuluja tai ota provisiota myynnistä. Myymälästä saa kassin, johon tavarat pakataan, ja kassien määrän perusteella valikoituu myyntijakson pituus ja hinta. Yhden kassin myyntijakso (8 päivää) maksaa 45€, ja kahden kassin myyntijakso (12 päivää) 75€. Myymättömät tuotteet voi joko hakea pois tai antaa Ipanaisen lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen Hopelle. Aivan ilmaiseksi. Riittää siis, että tyhjennät kaapit, huollat vaatteet, viikkaat ne Ipanaisen kirppiskassiin ja viet paikan päälle viikkoa ennen myyntijakson alkua. Tämä tavaroiden viemispäivä kannattaa siis suunnitella ja merkitä isosti kalenteriin varausta tehdessä. Ipanainen hoitaa kaiken muun, hinnoittelun ja esillepanon. Itse vertaan Ipanaisen palvelua muihin all inclusive -palveluita tarjoavien kirpputorien hintoihin, joissa kahden viikon jakso maksaa 60€, ja myynnistä maksetaan 50% provisio. Myymättömien tuotteiden kierrätys hyväntekeväisyyteen maksaa vielä 20€. Ipanainainen on siis erilaistanut kokonaisvaltaisen palvelunsa hienolla tavalla. Tuotteet ovat selkeästi esillä, kokoryhmittäin tai tuotteittain. Uusissa, isommissa tiloissa kirppistely on entistä mukavampaa.

Kannattaa tutustua myös Ipanaisen lastentarvikemyymälän puolelle. Lauantaina bongasin ainakin superkäteviä silikonikorkkeja (taas valikoimissa!) ja kauniita Done by Deer -merkin hihallisia ruokalappuja. Leikkipaikka, hoitopöytä ja asiakaskeittiö hoitaa vierailun viihde-ja huoltotoimet. 

Tiesitkö muuten, että Ipanaisen kirpputorille on nykyään oma instagram-tili @ipanaisenkirppari. Tilille päivitetään kuvia myyntiin tulevista tuotteista, joten huippulöytöjen tekeminen on helpompaa.

 

 

Juuri saapuneet -kyltin alta löytyy aina parhaimmat herkut, se kannattaa tarkistaa aina ensimmäisenä!

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.