Joulun unwrap – wrap up

Joulu tuntui juuri niin hyvältä, kuin kolme vapaapäivää yhdessä voikaan tuntua. Omat jouluperinteet syntyvät varmasti ajan myötä itsekseenkin, enkä jaksanut ottaa niistä paineita. Siskoni tosin kauhisteli sitä, että emme selittäneet Fridalle joulupukista tai lahjoista, ja availimme lahjoja jo aattoaamuna. Toisaalta hyvä, sillä ilmeisesti viisi lahjaa oli Fridalle ehdoton maksimi avattavaksi kerrallaan. Kuudes jäi avaamatta ja tyttö piti lähes houkutella paketin kimppuun. Elokuisiin synttäreihin verrattuna lahjat silti kiinnostivat huomattavasti enemmän. Eikä pelkästään paperit, vaan lahjat niiden sisällä. Tutustuimme jokaiseen yksi kerrallaan, ennen seuraavan avaamista. Onhan siinäkin perinnettä lakanoiden vaihdon ja kynttilöiden lisäksi.

Fridalle joulussa taisi olla parasta kaksi päivää mummun ja kummitädin kanssa. Tyttö osasi käyttää ajan hyödyksi, eikä juurikaan viihtynyt äidin tai isän kanssa. Etenkään äidin. Tunne oli kieltämättä vapauttava taas vaihteeksi, mutta silti vähän erikoinen. Ihan kuin joulu olisi paljastanut bluffini ja Frida tajusi, että muut tyypit ovat paljon kivempia kuin äiti. Tällaisesta maailman avartumisestahan ei oikeasti ole kyse, mutta onhan se hassua ja ihanaa yhtä aikaa. Tänään olemme olleet jo normaalissa rytmissä kahdestaan kotona. Frida on kiukutellut ja uhmannut, mutta myös halaillut pitkään. Niin, että sain kyyneleet silmiini taas ajatellessani, että nämä päivät ovat kohta ohi. 

 

joulu1.png

joulu2.png

joulu3.png

Kun aattoaamun lahjat oli avattu, Frida karkasi käytävään. Ilmeisesti lähtöä mummun luo piti nopeuttaa. R/H Magic Sweater on kokoa 120, sillä halusin helman pidemmäksi leggingsien kanssa. Hihoissa on vähän ekstraa, mutta toisaalta paita pysyy käytössä pitkään.  

Kummitädin perintöhaarukka pääsi käyttöön joulupöydässä. Ei tällaisia kotona ole!

/

Vihdoin oma nukke! Povaan mummun lahjasta sitä ensimmäistä rakkaista rakkainta lelua, joka pitää ottaa mukaan joka paikkaan.

 

joulu4.png

joulu5.png

joulu6.png

joulu7.png

joulu8.png

joulu9.png

joulu10.png

Joulupäivän vierailu äitini lapsuudenkodissa. Serkkujen ja pikkuserkkujen kohtaamista. Paljon muistoja omasta lapsuudesta. Sekä kymmenittäin kuvia ja videoita matkalta.

/

Huomasitko tapetin joulukalenterin luukusta 6?

 

joulu11.png

joulu12.png

joulu13.png

Lahjoja minulle, hänelle ja meille. Ostimme Allun kanssa ensimmäiset joululahjat toisillemme ja aviomieshän yllätti täysillä! En ollut nähnyt enkä sovittanut, mutta ne olivat täydelliset. Allu sai Arelan Sleep Maskin, sillä se on varma tapa saada hyvä uni. Voin kertoa myöhemmin tästä vauvavuoden pelastuksesta! Anopin antamista Linan pyyhkeistä povaan meille sataprosenttista kylpypyyheuudistusta. 

/

Fridan ihanat puiset ja paperiset.

 

 

Jouluviikon jutut:

Paineeton joulu

Unisex T

Kannattiko kirpputorin All Inclusive palvelu?

Mukulan levylautasella

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *