Kahvi kiitos!

Rakkautta & Mamarkiaa

En juo kahvia päivittäin. Se on hyvää, mutta en vain koe tarpeelliseksi juoda sitä kovin usein. (Saisinpa tämän saman suhteen suklaaseen!) En erityisesti koe piristyväni kahvista, joten sekään ei ole ollut riittävä syy lisätä kahvinjuontia äitiys- ja hoitovapaalla. Lattemama -mittarilla olen siis epäonnistunut äitiyslomailija.

Vai olisinko vain myöhäisherännyt kahvittelija?

 

"Nauti hetkestä" sanoo Helsingin Kahvipaahtamon Päiväkahvibaarin take away -kuppi.  /  Kahvikolikot Tiinan tekemässä pussukassa.

 

Kylmänä ja aurinkoisena syyspäivänä työnsin rattaita leikkipuistosta ja kävin hakemassa kahvin! En tiedä oliko syy flunssa ja puistossa kylmettyminen, vai Vallilan kahvihoodit, mutta herra mun vereni se maistui hyvälle! 

Työnsin rattaita, siemailin kahvia ja hyppäsin uudelle hoitovapaan tasolle. Kohta pikkurahat (eli kaikki raha) kilahtelevat kahviloihin ja varustan rattaat mukitelineellä ja omalla termosmukilla. Onhan tässä vielä 3 kuukautta hoitovapaata jäljellä!

 

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Ah, the place to be! Mutta muista että et todellakaan saa kaikista kahviloista yhtä hyvää kahvia. Tuo paikka on omaa luokkaansa :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Haha no näin arvelinkin! Edellinen "kahvikävely", mutta sisätiloissa, oli Habitare messuilla. Huh, mitä myrkkyä :D 

Otan siis yhden kantiksen.

Pax
Liikehdintää

Termosmuki on jo, tosin siellä on useammin teetä kuin kahvia, mutta mun mielestä nuo vaunuihin laitettavat mukitelineet oli tosi kalliita! Ei sillä että olisin puolitosissani sellaista harkinnut... :)

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Ai on! En oo edes tutustunu (vielä) :D 

Mutta onhan telineet ja mukit tosi käteviä. Oletettavasti. Ja ainakin niitä mukeja on ihan älyttömän hienoja! Saattaa olla varustelua, mut oli se tunne jotenkin kiva ja vapauttavan nautinnollinen. :)

Pax
Liikehdintää

Termosmuki on näppärä vauvan kanssa. Juoma pysyy kuumana eikä vauva voi saada siitä ainakaan suurta annosta päällensä, joten se lisää kaikkien osapuolten turvallisuutta. 

Mulla on ollut vasta vesipullo keikkumassa vaunujen kyljessä. Sulkurenkaalla, joita mm. kiipeilyssä käytetään. Varustelu on vasta alkanut! :)

Kommentoi