Katse pohjaan (eli miten minusta tuli mineraalimeikin käyttäjä)

Rakkautta & Mamarkiaa

Olen kuvitellut mineraalimeikkien olevan vaikeita ja sottaavia tuotteita, joiden ympärillä on aivan omanlainen sisäpiiriryhmänsä. Sellainen tietynlainen lahkomaisuus. En tietenkään koskaan ole oikeasti tutustunut niihin, sillä aihe on tuntunut vaikeasti lähestyttävältä. Rehellisesti sanottuna meikkaaminen on ollut entistäkin hätäisempää Fridan synnyttyä, ja kasvoilleni on sipaistu vaihtelevia meikki- ja bb-voiteita Korresista Zuii:n ja Iroisiesta Mossaan. En silti jaksa käyttää useita tuotteita, vaan toivon saavuttavani halutun ja kestävän lopputuloksen maksimissaan kahdella tuotteella. Ehkä siksi Chanelin meikkipuuteri pysyi vuosia meikkipussini vakiovarusteena.

Kuukausi sitten menin ostamaan meikkivoidetta, mutta palasin lopulta mineraalimeikkipohjan kanssa. Mitä ihmettä tapahtui? 

 

 

Haluan tietyissä asioissa erityisen hyvää palvelua, jossa toiveisiini ja tarpeisiini vastataan etsimällä juuri minulle sopiva tuote. Kosmetiikka on yksi sellainen. En todellakaan osaa asettaa ihotyyppiäni tai sävyjäni asteikoille. Siksi otin hieman aikaa tälle meikki-asialle ollessani Turussa.

Sitten istuin Greenlips Beautyn meikkituolissa täydellisen kuultava, mutta kevyesti peittävä meikki kasvoillani. Valintaa ei tarvinnut miettiä. Oikeilla tarvikkeilla ja opastuksella on aika helppo meikata. Hyvän lopputuloksen lisäksi tämä meikkipohja saa kiitosta monipuolisuudestaan. Sama tuote nimittäin käy myös ihon virheiden peittämiseen. Parasta on, ettei meikki tunnu iholla, eikä sitä tarvitse lisätä päivän mittaan. 

 

 

Nyt kun olen tyytyväisenä sukeltanut tähän nimittämääni "mineraalimeikki-lahkoon", voin rohkaista muitakin kokeilemaan. Suosittelen kuitenkin hakeutumaan luotettavan ammattilaisen opastukseen, sillä tuotteilla ja käyttötavoilla on eroja. 

Barefaced Beautyn meikkipohja ja viimeistelypuuteri sisältävät 100% luonnollisia mineraaleja. Ne levitetään tarkoitukseen suunnitelluilla siveltimillä alaspäin suuntautuvin liikkein. Kerrostamalla saa peittävämmän lopputuloksen ja viimeistelypuuteri varmistaa tasaisen pinnan sekä meikin kestävyyden. 

 

 

Samalla kerralla päivitin myös hiusaineet ja sain arkea helpottavat käyttövinkit niihin. Esimerkiksi geeli, jonka avulla saan taiottua hieman rakennetta ja kiharaa yön aikana. Helppoutta, jota todellakin kaipaan aamuihini.

Ja mitä tuohon Greenlips Beautyn myymälään tulee, niin aivan huikean lämminhenkinen ja asiantunteva paikka. Sain kuulla niin uskomattoman upeita yksityiskohtia tuotteiden takaa, että aloin jo haaveilla uudesta urasta luonnonkosmetiikan parissa!

 

 

Haluatko olla kosmetiikkaostoksilla palveltavana vai testailetko tuotteita ennemmin itse? 

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentit

Millie's
Randomilla

Wau kun sun iho näyttää hyvältä. :) mulla on joku luomu-mineraalipuuteri, jonka oon unohtanut, pitää laittaa testiin.

Ja tykkään nykyisin, kun palvellaan.

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kiitos! Alkaa vihdoin syksyn stressinäpytkin helpottaa. 

Oih, kosmetiikkalöydöt omista kaapeista on kyllä myös kovia! :D

ElizabethRinne

Tosi hyvältä näyttää ihosi :) Moon jo pidempään miettinyt siirtyväni luomu-mineraalipuuteri linjalle, mutta aina se on kuitenkin jäänyt. Mutta kenties otan asiakseni, kun tämä nykyinen purnukka kuluu loppuun! Nykyisin nautin asiantuntevasta palvelusta meikkiostoksilla -nuorempana en sitä niinkään arvostanut.

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Joo asiantunteva palvelu on parasta! Kiitos, ihon kunto vaikuttaa kyllä ihmeellisen paljon fiilikseen itsestä. Etenkin jos se vaihtelee. 

Ihania kollaaseja siun blogissa! :)

ElizabethRinne

Niin on! :) Jotenkin nuorempana sen tärkeyttä ei vain tajunnut ja tuntui aina vaivaannuttavalta, kun tultiin kysymään, että tarvitseeko apua :D Ihon kunto kyllä vaikuttaa todella paljon omaan fiilikseen. Itselläni on atooppinen iho ja välillä sen kanssa pitää painiskella ja silloin ei kovin "nätti olo" ole. 

Kiitos paljon! :)

Kommentoi